Katy Perry

Kui popstaar laulis oma hitti „Roar“, laulis sellele rõõmsalt kaasa ka prints Williami ja Kate’i tütar väike printsess Charlotte. Prints George lehvitas kontserdi ajal uhkelt riigilippu. Nende rahva poolt armastatud väike vend prints Louis ei saanud paraku hilisel kontserdil osaleda.

Katy Perry

Oma esinemise tõttu õnnestus lauljataril saada osa ka kuningas Charles III kroonimistseremooniast. Laupäevasel pidulikul sündmusel kandis Perry sama moemaja disainitud roosat kostüümi ja kübarat.

Katy Perry kroonimistseremoonial

Katy Perry pühendas loo „Firework“ tema majesteet Charles III, kes on lauljatari hinnangul toonud oma heategevuslike algatuste abil nii paljudes noortes inimestes välja nende sisemise „ilutulestiku“.

Katy Perry kroonimistseremoonia eel selfieisd tegemas

Lauljatar pakkus laupäevasel kroonimistseremoonial lisaks kaunile kostüümile ka omajagu meelelahutust. Lisaks mitmetele fotodele, kus on teda näha kirikus selfie'sid tegemas, õnnestus tal tseremoonialt lahkudes komistada.

ss

Lisaks ei leidnud lauljatar oma kohta kirikus üles. Endale omase huumorimeelega lahendas ta ka selle olukorra, postitades oma Twitteri kontole teadaande, et jälgijad ei pea muretsema- ta leidis enda istekoha.

Jaga
Kommentaarid