Ettevalmistust tuleks alustada D-vitamiini kuurist. Ikka selleks, et kui kevadväsimust täitsa ära hoida ei õnnestu, siis vähemalt õnnestuks leevendada sümptomeid. Lisaks väsimuse tõrjumisele annab vajalik kogus D-vitamiini värske ilme, sära ja tugevuse ka valgust vähe näinud juustele ja nahale. Profülaktilise kuuri läbimiseks on apteekrid soovitanud tarbida preparaate, kus 20–30 μg (800–1200 IU) D-vitamiini. Nii näiteks on farmatseutidega koostöös valminud Bears with Benefitsi suhkruvaba D3 vitamiin (25 µg). Bears with Benefitsi D-vitamiini on lihtne ja lustlik tarbida – kujult meenutab preparaat kummikommikarukest, on mõnusalt magus ja kõiksuguste kemikaalide vaba.

Bears With Benefits

Ära unusta päikesekreemi

Ühest küljest on päikesevalgus väga vajalik ja ainult rõõm, et kevade saabumisega seda kollast kera aina rohkem pilvede vahelt paistmas on. Teisalt kaasneb päikesevalgusega UV-kiirgus, mis liigses koguses nahale karuteene teeb. Ka kevadpäike võib põhjustada nahale põletusi. Seepärast on õige aeg hakata kasutama päikesekaitsekreemi. Parim SPF näole on Bio Balance Even Tone Aqua Fusion. Parimaks teeb Bio Balance’i toote see, et päikesekaitsekreem tagab täisspektri 360° kaitse. Lisaks ühtlustavad tootes olevad antioksüdandid ja aktiivained nahatooni ja pleegitavad tumedaid laike. Paljude teiste päikesekreemidega võrreldes on Bio Balance Even Tone Aqua Fusion kerge ja nähtamatu tekstuuriga, parfüümivaba ja sobib ideaalselt kasutamiseks ka meigi all.

Biobalance SunSpot

Hoolitse ka oma juuste eest

Lisaks nahale kuivatab liigne ja ere päikesekiirgus ka juukseid, muutes need hapramaks. Haprad juuksed aga murduvad ja langevad kergemini välja. Samas, just kevadel tahaks oma hästi hoitud kiharad paksude mütside ja kapuutside alt valla päästa. Siinkohal võiks juuksehooldustooteid valides meelde jääda fütoekstrakt, mis suurendab juuksekasvu kiirenemise faasi, vähendades seejuures juuste vananemist ja väljalangemist. Tugevad ja uue ning kiirema kasvurütmiga juuksed on tihedamad, elastsemad ja ka päikesekiirgusele vastupidavamad. Fütoekstrakti leiab Vita-Age Krinoforti juuksekasvu kiirendavast ja väljalangemist vähendavast seerumist. Vita-Age'i toode on dermatoloogiliselt testitud ja kliiniliselt katsetatud – tulemused tõestavad, et toote tarbimine vähendab juuste väljalangemist kuni 80%.

Vita-Age'i seerum

Ole suvehooajaks valmis

Saabuv kevad on juba toonud rõõmsaks tegevaid plusskraade ning nii mõnigi on ehk pilgu peale visanud oma õhematele pluusidele, lühematele pükstele ja kaunitele kleitidele. Et enesekindlus oleks vankumatu ka lühemaid riideid kandes, on praegu õige aeg üle vaadata oma naha olukord. SuperDren on kokku pannud efektiivse komplekti, millega on ideaalne anda tuld tselluliidile, mis võib talveune ajal olla naha alla on pugenud. Kehasse kogunenud üleliigsest veest, mürk- ning jääkainetest aitab ilma organismi liigselt koormamata vabaneda SuperDren Depura BlueBerry. Nahka toidab ja selle toonust tõstab ning parandab tselluliiti vähendav õli SuperDren Active Oil. Ning muidugi kuulub komplekti ka suur tselluliiti vähendav kupp, millega saab tõhusalt masseerida kogu keha. Kupu töövõti peitub selles, et naha masseerimisel paraneb vereringe, kiireneb ainevahetus ning nahk muutub trimmimaks.

Super Dren

Kaunis jume lihtsa vaevaga

Ja ilmselt januneb talvel kahvatunud valge nahk ilusa jume järele. Selle kevade üks häid uudiseid tuleb siit – ilus jume on võimalik saavutada ka ilma päevitamata! Nimelt annab salongist inspireeritud koostisega isepruunistav vaht Loving Tan Deluxe nahale koheselt kauni jume, mis muutub aja möödudes ainult ilusamaks. Loving Tani isepruunistava vahu pealekandmine on lihtne ning tulemuseks on triipudeta ühtlane päevitus. See on kiiresti kuivav, ei määri riideid ning lisaks on ka meeldiva lõhnaga. Tegemist on ka esikaantelt tuttava Brigitte Susanne Hundi lemmikuga ning tema jumet vaadates võib öelda küll, et Loving Tan teeb seda, mida lubab!

Loving Tan

Jaga
Kommentaarid