Aldo Järvsoo uus moekollektsioon

Aldo Järvsoo

Aldo Järvsoo viis meid ajas rändama ja ärkame tema loomingusse 23 aastat tagasi, mil ta leiutas legendaarseks saanud „täpitehnika“. Sel kevadel taaselustas ta need pärltikandid ja pea miljon täpikest maandus kaasaegsete mustripööristena efektsel sametil. Teise olulise teemana oli loomelainete keerises Aldo asunud oma kleite laseriga ribastama ja kääridega hakkima, mille tulemuseks astusid moelavale uusgooti haldjad ja sireenid. Koos Aldo kleitidega esmaesitleti ka Tanel Veenre poeetiline ehteseeria Moon Pearl.

Ketlin Bachmann

Ketlin Bachmanni uues kollektsioonis oli läbivaks teemaks talle omaseks saanud plisseertehnikas ornamentika. Julgete värviliste pintslitõmmetega lõi disainer kirgaste, teravate toonide vastandumise õrnade pastellidega. Eriliselt omanäolise, pisut kriipiva värvikakofoonia.

Ketlin Bachmanni uus moekollektsioon

Riina Põldroos

Riina Põldroosi mahukas kollektsioon oli leidnud oma inspiratsiooni esimestest kevadistest liblikatest - õhkõrnadest lendlevatest värvipilvekestest, kes ennustavad meile imelist saabuvat suve. Kollektsiooni läbiv rõhuasetus ongi liblikamotiividega originaalkangastel.

Riina Põldroosi moekollektsioon

Õhulised siidrüüd on loodud kaunistama kõiki rõõmsaid suveõhtuid ja meeleolukaid pidustusi, mis meid ootamas ees.


Aldo, Ketlin ja Riina moodustavad Eestis ainulaadse disainerite trio, millelaadset pole teadaolevalt maailmaski. Nad on kolmekesi „ninapidi“ koos moodi loonud juba üle kahekümne aasta. Alates EKA lõpetamisest on nad tegutsenud ühises stuudios, millest kujunes välja loominguline ühendus Embassy of Fashion. Läbi aastate on Embassy of Fashion olnud üks Eesti moe väljapaistvatest lipulaevadest ja nende kolme peaga disainilohest on saanud Eesti moepilti markantselt ilmestav sümbol.

Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Riina Põldroos

Jaga
Kommentaarid