„Pealegi märgin seksuoloogina järgmist: kuna anaalseksi edu sõltub otseselt partnerite eelnevast valmisolekust ja saavutatud kokkulepetest, siis annab õnnestunud anaalseks tunnistust, et paari vahel valitseb suur usaldus,“ selgitab Makarova. Muuseas, puhtanatoomiliselt osalevad kõigil inimestel orgasmis ka päraku rõngaslihased (sulgurlihas), tõmbudes regulaarselt kokku.

Miks on anaalseks siiani tabuteema?

Enamasti muutub miski tabuks, kui see on keelatud või vähemalt on jäänud mulje, nagu oleks tegemist millegi keelatu või isegi lubamatuga. Nii on paljuski usunditest tulnud moraalikoodeks anaalseksi patuks nimetanud ja me elamegi teadmisega, et selles naudingut pakkuvas aktis on midagi väärastunut. Ning seesama tabustamine on tekitanud anaalseksi vastu ka pöörast huvi, mis on paraku ainult füüsiline, mitte vaimne.

Tabustamine, soorituse keerukus ja anaalerootika kättesaamatus asjasse mittepühendatuile teevad selle nii ahvatlevaks ja tähendusrikkaks — aga mitte siseneva partneri tunded. Tegelikkuses on ka anaalseks kahe inimese vahelise mõistmise ja kokkuleppe küsimus: see pole kohustuslik kõigile, kuid ei peaks olema „keelatud“ vaid seetõttu, et me ei tunne seda valdkonda. Koos partneriga ja miks mitte mõningate abivahenditega on võimalik anaalseks muuta võimsaks elamuseks.

„Sageli soovib mees anaalse vahekorra ajal veenduda, kui palju naine teda usaldab. Ja päraku arenenud sulgurlihase tõttu on mehel tunne, nagu siseneks ta iga tõukega oma partnerisse uuesti. Ka alluval või domineerival rollil on omamoodi atraktiivne jõud. Kui peenis tungib pärasoole ampulli teatud nurga all, tekitab see surve tupe esiseina G-punktile, mis on sageli väga tundlik. Lisaks stimuleerib see naist ja põhjustab erutust,“ õpetab seksuoloog.

Millistest „mänguasjadest“ ja lisanditest alustada?

Kui on paika saanud plaan ühiselt uusi voodimõnusid nautida, siis tuleb alustada sellest, et varustada ennast mõningate „lisavahenditega“: alustame parimatest libestitest, mida on võimalik leida. Fakt on, et erinevalt vagiinast puudub rektumil loomulik libestus ja nauditava vahekorra tarvis peab varuma seda ohtralt. Anaallibestite valik on Kirg.ee veebilehel väga lai: on erinevaid vee- ja silikoonibaasil libesteid ning lisaks ka kauakestvad hübriidlibestid, milles on kombineeritud nii silikooni- kui ka veebaasil libestite parimad omadused. Aga on ka tuimastuse või feromoonidega rikastatud libesteid. Samuti on valikus erinevad ergutavad ja stimuleerivad geelid Greek Kiss, mis samuti aitavad anaalseid mõnusid uuele tasemel viia.

Pilgu võiks heita peale ka Orgie sarja täiesti uutele toodetele, mis kõik on loodud nii mehe kui ka naise eest hoolitsema. Lisaks anaallibestitele leab siit suurepärased uued maitsed, nagu maasikamojito ja Sex On the Beach, ning ka uued lõhnad.

Ära ei tohiks unustada sedagi, et enne vahekorda tuleb ennast selleks ette valmistada. Ning seda nii meestel kui ka naistel. Selleks saab Kirg.ee lehelt muretseda mõne anaalseksieelseks pesuks mõeldud spetsiaalse dušiotsiku, mille saad kinnitada oma duši külge, või eraldi intiimduši. Nii on võimalik tagada täielik südamerahu, puhtus ja hügieen. Kellelegi ei meeldi voodis ootamatud üllatused!

Alusta väikselt!

Kui mainitud ettevalmistused tehtud, võib esimeseks anaalseksiga tutvumiseks kasutada kas enda libestatud sõrme, väikest anaaltappi või anaalsõrme. Kui tunned ennast mugavalt, siis võid anaaltapi suurust kasvatada, lisada anaalpärlid või hiljem juba lisanaudinguna võtta voodisse kaasa ka mõned elektroonilised kaaslased. Näiteks kolmikvibraatori, mis stimuleerib korraga vaginaalselt ja anaalselt ning tegeleb ka naise kliitoriga. Tõeline multitalent ka iseenda õnnestunud rahuldamiseks.

Ärge arvake, et vibraatorid on mõeldud vaid naistele: anaalseksist rääkides leiab nii mõndagi ka meestele. Eesnäärme stimulatsioon aitab kaasa sellele, et nääre säilitab oma erksuse ega ole vastuvõtlik haigustele. Iseenda eesnääre ja selle eest hoolitsemine on iga mehe kohustus. Terve eesnääre hoiab mehel ka paremat toonust, mis muuhulgas tähendab paremat ja pikemat seksuaalelu. Muuseas, mehe g-punkt asub just anuses, seega on anaalne stimulatsioon vägagi soovitatav.

Edasijõudnutel tasuks Kirg.ee poes vaadata ka neile lehekülgedele, kus pakkumisel erinevas suuruses ja mitmest materjalist anaaltapid, mis garanteerivad täiesti uudse naudingu ka tavalise vahekorra puhul. Kas teate, et mõnele anaaltapile on ehitatud sisse ka vibreeriv mootor? Jah, see on juba tavapärane, aga huvitavamad mudelid lisaks ka värisevad, koputavad, pöörlevad… Tasub katsetada!

Igavuse peletamiseks võib kasutusele võtta ka erinevad „sabad“ või karvatutid, mis näevad kandes väga efektsed välja, kuid neil on ka teine äärmiselt hea omadus. Neid saab eelmängu ajal kasutada mõnusa kõdistina. Väga levinud on ka pegging, seega miks mitte proovida strap-on’i, millega naine saab tasuda mehele „võla“ talle pakutud anaalnaudingu eest.

Ja väikse vihjena, kui sina oled anaalseksist rohkem huvitatud kui su partner või vastupidi, siis saab see, kelle huvi on suurem, vahekorra ajal kanda lelu, miks mitte partneri poolt juhitavat. Sellisel juhul on mõlemad kaasatud ja naudivad.

Uuri muude uute ja just poodi jõudnud toodete kohta Kirg.ee veebilehelt. Samuti leiad sealt erinevaid soodustooted.

Head katsetamist ja uusi naudinguid!

Alati Teie,
Kirg.ee

Kirg.ee logo

Jaga
Kommentaarid