Restoranis Vatican algas päev sädelevalt. Lauad olid lookas maitsvate ampsude ja karge hommikumulli all, õhus heljus Académie uute toodete kütkestav aroom. Saabujaid võtsid vastu Académie Scientifique de Beauté juhid nii Eestist kui Prantsusmaalt — brändi Eesti esindajad Marit Hallik, kes alustas brändiga koostööd aastal 1993, ja tema poeg Martin Joller, kes on Académie Eesti uus juht. Perefirma mitte ainult Prantsusmaal, vaid ka Eestis! Kohal oli ka Académie Beauté ekspordidirektor Cyrille Therme, kes on Académie Scientifique de Beauté asutajatest arvates juba neljanda põlvkonna esindaja.

Üritusel tutvustati Académie Scientifique de Beauté uusi tooteid, jagati auhindu headele koostööpartneritele ja rahvast tantsitas särav Marju Länik.

Vaata suurt galeriid meeldejäävast peost:

Académie Scientifique de Beauté uus tootevalik

Académie Scientifique de Beauté uued kehatooted on inspireeritud ajurveeda ilurituaalist ja need sisaldavad ainult looduslikke koostisosi. Uute kehatoodete valitud toimeained on kurkumiekstrakt, orgaaniline suhkur, granaatõunaseemned, orgaaniline päevalilleõli, orgaaniline shea-või ja E-vitamiin. Põhiline toimeaine kurkum on tuntud oma põletikuvastaste ja rahustavate omaduste poolest, see kaitseb nahka oksüdatiivse stressi eest ja säilitab rakkudevahelist sidet.

Académie Scientifique de Beauté uus tootevalik

Kehakoorija Gommage Corps Délice Epicé on kurkumiekstrakti ja granaatõunaseemnetega vürtsikas nauding, mis sulab nahka ja eemaldab õrnalt surnud naharakud. Kord nädalas kasutades taastab see efektiivselt naha sära.

Kehaõli Huile Corps Cérémonie Sacrée sobib suurepäraselt kogu kehale kandmiseks ja ka massaažiks, lisaks kurkumiekstraktile sisaldab see orgaanilist päevalille-, magusa mandli-, aprikoosimandli- ja viinamarjaseemneõli. See taastav õli niisutab, toidab, pehmendab ja kaitseb nahka.

Kätekreem Crème Mains Divine on Indiast inspireeritud rikkalik kreem kurkumi ekstrakti, shea-või ja E-vitamiiniga, mis on loodud spetsiaalselt rahustama ja pehmendama kuivi käsi, jätmata rasvast kilet.

Académie Scientifique de Beauté uute puhastavate näotoodete valik katab kõik, mida näo põhjalikuks puhastamiseks on vaja — taimne koorija merevetikatega Phyto-Gommage Marin, näopuhastusvaht Mousse Démaquillant Visage, puhastav mitsellaarlahus Solution Micellaire Démaquillant ja puhastav palsam Baume Démaquillant Express.

Ilu tuleb seestpoolt

Et olla terved ja kaunid, vajavad nahk, juuksed ja küüned toitu ka seestpoolt. Kollageenijook Collagène à Boire on hüdrolüüsitud merekollageenirikas jook, mis sobib ideaalselt terve naha, tasakaalustatud juuste ja tervete küünte säilitamiseks. Kuna inimese vanuse kasvades, lisaks ka ultraviolettkiirte ja saaste mõjul kollageeni süntees kehas väheneb, kaotab nahk elastsuse ja tekivad kortsud. Siin tulebki appi kollageenijook, mis tänu hüaluroonhappele parandab naha tekstuuri ja elastsust.

Kollagenijook Collagène à Boire on rikastatud tsingiga, mis on peamiselt tuntud oma antioksüdantsete omaduste ja kasuliku mõju poolest nahale – see aitab võidelda vabade radikaalidega, kuid tugevdab ka juukseid ja küüsi. Tsinki on nimetatud isegi juuste ja naha ehitusmaterjaliks.

Académie kollageenijook Collagène à Boire ei hiilga ainult oma kasulikkusega — see on ka väga maitsev! Virsiku- ja sidrunimaitselist kollageenijooki soovitatakse tarvitada 13-päevase programmina 15 milliliitrit päevas, kas puhtalt või veega lahjendatult. Võib segada ka kuumade või külmade jookidega.

Uuri Académie Scientifique de Beauté uute toodete kohta lähemalt SIIT!


Jaga
Kommentaarid