Säravad valikud Giveni juveelimaailmast

Kaelakette saab sobitada peaaegu iga riietusstiiliga – alates naiselikku romantikat väljendavast bohost kuni minimalismi ja klassikalise elegantsini. Kihilisus on viis, kuidas lisada oma riietusele täiendavat sügavust ja mõõdet ilma liialdamata. Kuldkett omab klassikalist, ajatut väärtust ning lisab elegantsi ja stiili igale riietusele igal aastaajal, peamine on valida oma nahatoonile sobiv kullatoon. Hõbedaste kettide juurde vali klassikalised rõivatoonid: valge, must, hall, kreemjas, pruunikas ja beež. Kui soovid oma ketti kaunistada ja veidi rohkem esile tuua, on ripatsi lisamine suurepärane viis seda maitsekalt teha.

Kollektsiooni Zoye ehted on mõeldud naisele, kes on valmis katsetusteks ja uuteks väljakutseteks. Kollektsioon koondab ehteid, mis ideaalselt kokku sobivad ja üksteist täiendavad, nii et neid on võimalik lõputult kombineerida ja muuta. Ehete asümmeetrilised vormid loovad moodsa trendika aktsendi, mis täiendab igapäevast väljanägemist.

Need ehted on nagu suveniirid, mis meenutavad meile olulisi hetki ja inspireerivad meid. Need mitte ainult ei peegelda meie unikaalsust, vaid lisavad ka enesekindlust.

Op-la kollektsioon on pühendatud kõige kallimatele – meie lastele, kes vajavad alati tähelepanu, mõistmist, julgustust ja armastust. Need armsad ehted on kaunis ja meeldejääv kingitus pühade puhul – lastaia lõpetamiseks, sünnipäevaks, ristimiseks – ning sobivad igaks muuks eriliseks hetkeks, mida soovitakse jäädvustada ja meelde jätta.

Silvia hõbeehtekollektsioon meenutab suve kõrghetke, heinamaa kirevaid värve, ning viitab päikeses sädeleva selge läbipaistva vee särale, korrates seda looduskivides ja pärlites. Selle tunnuseks on tagasihoidlik hõbedane elegants, mis on laenatud looduse ürgsest ilust. Silvia kollektsiooni kuuluvad ilmekad kõrvarõngad, suurte looduskividega sõrmused, erinevad kõrvarõnga- ja kaelakeemudelid.

JOY ehted muudavad päeva säravaks. Elegantne ja naiselik ehtekollektsioon, millel on peen disain ning originaalsed kivide ja materjalide kombinatsioonid. Atraktiivsed aktsendid, millega su naiselikkus õitsele lööb.

Ehtekollektsioonis Joy on esindatud kõigis värvitoonides kullast valmistatud ehted prooviga 585. Ehetes on kasutatud kaasaegseid erksates meeldejäävates toonides vääris- ja poolvääriskivide kombinatsioone. Mitmesugused julged kombinatsioonid! Kollektsioonis on sõrmused, sealhulgas phalanx-sõrmused, mida kantakse sõrme ülaosas, kaelakeed ja kõrvarõngad ning pilkupüüdvad pikkade asümmeetriliste kõrvarõngaste mudelid.

Kaks head pakkumist

01.06–30.06 WOW pakkumine – ketid, käevõrud ja kaelakeed -30%
12.06–25.06 hõbeehted -30%, kuldehted -25%, brändid -20%, käekellad -15%

Kingi lõpetajale, õpetajale või kallile lähedasele väärtust – kaunis ja meeldejääv ehe! Ehted naistele, meestele ja lastele alati meeldivate hindadega given.ee või GIVEN kauplustes üle Eesti!

Jaga
Kommentaarid