Jaguar Land Roveri Reimagine-strateegia keskmes on moodsalt luksuslik kasutajakogemus. Viie aasta pikkune garantiiperiood on oluline samm kliendikogemuse uue tippmargi püstitamisel. Garantii aitab muuta hooldus- ja käitluskulud läbipaistvamaks ning muudab juba niigi kutsuva mudelirivi veelgi ahvatlevamaks.

„Viieaastase garantiiperioodi rakendamisega kogu Euroopas tõestame taaskord oma pühendumust kvaliteedile ning usku oma toodangu vastupidavusse ja tipptasemel klienditeenindusse. Meie moodsa luksuse visioon on täielikult kliendikeskne ja see tagab meelerahu kõigile, kes Jaguari soetamisele mõtlevad,“ ütles Jaguar Land Roveri Baltimaade turundusjuht Jakub Brodewicz.

Jaguari klientidele on loodud ka paketid Jaguar Care ja Jaguar Care+, mis pakuvad mitmeid kliendisõbralikke hüvesid: tasuta mootoriõli ja õlifiltrite vahetust, tulevikukindlat hinnastamist ja sõltuvalt turust mitmeid paindlikke makselahendusi. Jaguar usub, et viieaastane garantiiperiood avaldab kõikide mudelite jääkväärtusele positiivset mõju. See on hea uudis igale kliendile, kuna kõrgem jääkväärtus tähendab ka väiksemaid igakuiseid liisingumakseid.

„Pikem garantiiperiood peegeldab usku sõidukite kvaliteeti ja vastupidavusse ning sellel meetmel on eeldus tõsta Jaguaride jääkväärtust kuni kaks protsenti. Autovista Group peab ootamatute kulude vähendamise kõrval eeliseks ka kulude selgemat läbipaistvust ja eeldatavust, kuna kõik või vähemalt osa sõiduki komponentidest on garantiiga kaetud,“ ütles Autovista Groupi vanemkonsultant Ralf Sulzbach.

Uuri Jaguari kohta lähemalt Facebookist ja Instagramist!

Jaguarist

Jaguar alustas kaunite ja dramaatiliste luksusautode tootmist juba aastal 1935, eesmärgiga muuta oma klientide elu veelgi erakordsemaks. Täna kuuluvad Jaguari tipptasemel mudelivalikusse sedaanid XE ja XF, XF Sportbrake, sportauto F-Type, jõuline luksusmaastur F-Pace, kompaktlinnamaastur E-Pace ning täiselektriline linnamaastur I-Pace. Aastast 2025 muutub Jaguar oma uue disainiportfoolio ja eesrindlike uue ajajärgu tehnoloogiatega täiselektriliseks tänapäevaseks luksusbrändiks. Elektrifitseerituse poole tehakse samme juba täna – mudelivalikust leiab kerg- ja pistikhübriide ning täiselektrilisi sõidukeid.

Jaga
Kommentaarid