Igor Earthchild

„Tantra on üks lõbusamaid vaimseid praktikaid – see ei välista mitte midagi ega sea ideaale. Sa ei pea saama selliseks, nagu on sinu õpetaja. Pigem on see kasvamine läbi enese vastuvõtmise. Ma võtan end vastu sellisena, nagu ma olen. Siit edasi tekib motivatsioon saada veel paremaks,“ räägib tantraõpetaja ja meesteringide juhendaja, tantramassöör Igor Earthchild, teine festivali peakorraldaja.

Tantrafestival sünnib kahe tantrapaari, Margus Sarmeti, Kristiina Sauli ning Bella Skalkina ja Igor Earthchildi koosloomes koos kümnete abiliste ning vabatahtlike abiga.

Rõõmsad ja terved inimesed

Möödunud festivalide külastatavust arvestades võib ka tänavu oodata Laitse Graniitvillasse ligi 400 tantristlike huvidega osalist, loodab Igor.

„Ma toon välja väga olulise aspekti nii meestele kui ka naistele: tantrafestivalil satud sa sellisesse keskkonda, kus vastassoo esindajad on energeetiliselt puhtad, tegelevad iseendaga, toituvad ja elavad tervislikult. Neil puuduvad mürgised harjumused, nad tegelevad joogaga, neil on ilus ja tervislik vorm, paljud on taimetoitlased. Sa kohtud sarnaste huvidega inimeste koorekihiga. See pole nagu tutvumine ööklubis, kus teed kiima pealt kokkuleppeid ja pead seda kohtumist pärast elu lõpuni intressiga tagasi maksma,“ räägib Igor, et just nii sai ta kokku ka oma abikaasa Bellaga.

Igor Earthchild ja Bella Skalkina

Tantrafestival on alkoholi- ja mõnuainetevaba festival. „Sa oled ise selge, ei kasuta mõnuaineid ega alkoholi ja samas toimetad energeetiliselt tõstetud sagedusel. Selle pealt toimuvad hoopis teistsugused kohtumised,“ jagab Igor, miks võiks ka üksikuna sündmust uudistama tulla.

Margus Sarmet ja Kristiina Saul

Oma kaaslasega tulles ootavad sind ees mitmed töötoad ja praktikad, mis aitavad suhet nii füüsilisel kui ka hingetasandil oluliselt sügavamale viia. „See tegelikult ei tähenda, et sa pead kindlasti oma partneriga saabuma, vaid võib endale harjutuskaaslase leida ka teiste festivalikülastajate seast,“ täpsustab Margus.

Festivalil orgiat ei näe

„Me ei propageeri üldse seksi – ei töötubades ega love-lounge’is. Meil on konkreetsed reeglid, et see pole see koht, kus oleme vahekorras,“ kummutab Margus müüdi, et tantristlikud kogunemised on pöörased orgiad. Kui inimene tuleb selliste ootustega, siis üsna kiiresti jahtuvad need ootused maha ja süda hoopis avaneb, on korraldaja korduvalt näinud.

Loe tantrafestivali kohta pikemalt nende veebilehelt ja soeta endale pilet siit.

Muide! Kasutades koodi DELFI25 saad pileti 25€ soodsamalt!

„Küll aga on meie programmis näiteks tantramassaaži töötube, kus võib esineda alastust ja intiimset puudutust. Sellekohane info on juba kavas välja toodud, et see inimestele üllatusena ei tuleks. Meie töötoad on turvalised ja ruum on hoitud ning alastust ei esine igal pool. Vastupidi, meie programm on mitmekülgne, mänguline, sügav ja uusi teadmisi pakkuv nii kogenud tantristile kui ka uudishimulikule algajale. Iga töötoa juures on oma kirjeldus. On ka soovitused, kellele töötuba mõeldud on, kas algajale, edasijõudnule, kas töötuppa tuleb tulla üksi või paarilisega. Kokku on neli korraga toimuvat paralleeli, millest üks on väga pehme: näiteks tantsimine ja saunad, mida saad nautida siis, kui oled kõigest küllastunud ning vajad maandust,“ kutsub Margus üles festivali kodulehel põhjalikult programmiga tutvuma ja 6.–9. juulil kindlasti festivalist osa võtma.

Jaga
Kommentaarid