Payot' uus sügavniisutav sari SOURCE pakub 100% puhataid ja vegan näohooldustooteid, millel on niisutavad koostisosad ja teadusliku innovatsiooniga adaptogeenide jõud. Selle sarja tooted aitavad nahal kohanduda muutuva keskkonnaga, pakkuda parimat vastupanu keskkonnastressile ja multisensoorset kogemust, mis järgib naha vajadusi aastaaegade või emotsioonide järgi. Toodete peamised koostisosad on Bretoni merevetikad, mis aitavad reguleerida naha niiskustasakaalu, Hiina meditsiinist tuntud reishi seened, mis tugevdavad naha kaitsevõimet, ning hüaluroonhape, mis reguleerib naha loomulikku niisutust. Hind 52.99 eur. Osta siit!

Testis Anne ja Stiili reklaamijuht Kristianne Melanie Liit: Kasutasin sügavniisutavat geelkreemi hommikuti, puhtal nahal. Väga mõnusa värske lõhna ja siidise konsistentsiga hästi imenduv geelkreem, mis ei jää kleepuma ja annab näonahale mõnusa värske tunde. Näonahk on pärast kasutamist niisutatud ning silmanähtavalt värske ning särav. Peale talvist külmust ja pimedust tundsin, et toode andis mu näonahale tagasi värskuse, mida ta igatses!

Payot

Must have toode pärast päevitust

PATYKA After-sun Creamy Gel on päevitusjärgne geel näole ja kehale, mis rahustab, taastab nahka ning pikendab päevitust. Vedel ja kerge tekstuur sulab nahal ja pakub kohest värskustunnet. Taastavad rohelised mikrovetikad takistavad naha vananemist ja puhas taimne hüaluroonhape niisutab nahka sügavuti.
Saadaval: Kaubamaja, Loverte. Osta siit!

Testis ajakirjade müügijuht Merit Saribekjan: Kui ma siiani pole olnud geeljate kreemide fänn, siis see toode on mu täielikult ümber veennud. Toode on tõesti väga mõnusa tekstuuriga, imendub kenasti, jätab naha siidiseks. Sain seda kasutada just esimeste suviste ilmadega, kui kevadine päike oli eriti intensiivne. Geel tõmbas naha punetuse ilusti tagasi ja samal ajal niisutas nahka. Mulle meeldib ka teadmine, et toode on dermatoloogide poolt soovitatud ja 99,6% orgaaniline.

Patyka

Särava naha saladus

EISENBERG Sublime Tan on sära andev sensuaalsete lõhnanootidega keha- ja näoõli SPF6 päikesekaitsega, mis säilitab naha niiskustasakaalu, vähendab nahaärritusi ja punetust, rahustab nahka ning kaitseb vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Toote baasiks on õlituder (Camelina), Euroopas ja Aasias kasvav linaõlile sarnanevate omadustega taimeõli. Tänu EISENBERGi patenteeritud ühendile Trio-Molecular on kõigi koostisainete mõju suurem ning molekulide ensüüm-tsütokiin-biostimuliin toimel säilib päevitus kauem. Vaata lähemalt siit!

Testis Eesti Päevalehe ja LP müügijuht Karolin Merilai: Tunnen end enesekindlalt, kui minu nahk on aastaringselt ilusa jumega, seega eelistan alati tooteid, mis aitavad päevitustulemust pikendada. Eisenbergi unikaalne näo- ja kehaõli on kindel uus lemmik ja ideaalne kaaslane puhkusereisile. Lihtne peale kanda, imendub hästi ning jätab naha ahvatlevalt säravaks. Soovitan!

Eisenberg

Selle suve kindlad lemmikud

PUPA päevitusjärgne dušigeel sisaldab Sun Boosterit, mis stimuleerib melaniini tootmist intensiivsema ja püsivama päevituse saavutamiseks. Sobib ka juuste pesemiseks. Biolagunev nii magedas kui ka soolases vees. SLES/SLS vaba. 97% looduslikku päritolu tooraine. Loe lähemalt siit!

PUPA päevituspiim SPF15 tagab täieliku nahakaitse, austades ookeane. Aktiveeritud E-vitamiiniga, kaitseb naha ilu ja elastsust, ennetades oksüdatiivset stressi. Koostises sisalduv toimeaine Melastim Tech stimuleerib melaniini tootmist. Kiire ja intensiivne päevitus. Loe lähemalt siit!

Mõlemad tooted on kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud ning parabeenivabad. Parabeenivaba.

Testis Eesti Naise reklaamijuht Kelly Saarepera: Dušigeeli kasutades rändaksin justkui kuskile soojale maale. Tootel on imehea lõhn ja kreemine konsistents.

Kui paljude toodete puhul tahaksin kohe pärast pesu nahka kreemitama hakata, siis sellega seda tunnet ei tekkinud. Samuti oli päevituspiim nahka hästi imenduv ja mõnusa õrna lõhnaga. Mulle meeldib kehal kasutada pigem vähese SPF-iga ning näol suurema kaitsega tooteid, seega on see toode minu rannakotis sel suvel kindlasti alati kaasas.

Pupa

Usaldusväärne kaaslane

Riina Palmiste

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care on innovaatiline raseerija. Selle neli õhukest tera on ümbritsetud nahka niisutava raseerimisseebiga, nii ei ole vaja eraldi raseerimisvahtu! Kasta raseerija vee alla ja alusta raseerimist, nahk on koheselt niisutatud. Vaata lähemalt siit.

Testis Anne ja Stiili tegevtoimetaja Riina Palmiste: Kiiduväärt avastus, mis käis minuga juba esimesel väljasõidul ja hakkab ilmselt ka kõigile tulevastele suvistele seiklustele kaasa rändama. Kuna pole tarvidust eraldi raseerimisgeeli järele, hoiab kohvri kergena. Samuti pole sisselõigete ohtu. Ülimalt lihtne ja mugav kasutada ning äratas juba huvi ka väljasõidul kaasas olnud sõbrannades.

Wilkinson

Maitsvalt jumekaks!

Päikesekiirguse vähenedes muutub nahk kahvatuks ning tuhmiks. Unikaalsed Biocyte Autobronzanti isepruunistavad kummikommid on innovaatiline kompleks neljast pigmendist ja taimest – türosiinist, vasest ja vitamiinidest –, mis aitavad tekitada nahale aastaringselt püsiva ilusa ühtlase ja särava jume ilma päikesekiirguseta. Loe lähemalt siit!

Testis Anne ja Stiili reklaamijuht Kristianne Melanie Liit: Tõenäoliselt minu lemmikkummikommid! Mis saaks olla mõnusam kui suviselt jumekas nahk ja seda juba enne, kui rannailmad päriselt kohal on. Kummikommid on tõeliselt hea maitsega ja kui ei teaks, siis ei usuks, et need sisaldavad nii palju vajalikke vitamiine. Lisaks on silmaga märgatav, kuidas päikesega kokkupuutel muutub nahk kiiremini jumekaks. Soovitan soojalt ja kasutan kindlasti ka edaspidi.

Biocyte

Sinu uus lemmik

Bronz’Express Mousse Auto-Bronzante Teintée isepruunistuv vaht aitab saavutada kaunist ja tervet päevitunud jumet ilma päikeseta. Kerge tekstuuriga vaht – naturaalset tooni. Tänu toonitud tekstuurile aitab teil saada ühtlase, ilma triipudeta päevituse ükskõik kus ja millal soovite. Siidine tulemus. Sobib kõikidele nahatüüpidele. On suurepärane lahendus neile, kes soovivad päevitunud jumet, kuid ei taha või ei saa võtta päikest või kasutada UV-lampe.
150 ml, 42 eurot
Tutvu tootega lähemalt siit.

Testis Maakodu reklaamijuht Jaana Rüütel: Minu vaieldamatu uus lemmik! Olen ka varem proovinud isepruunistuvaid kreeme, vahte, vedelikke. Küll on jäänud triibud, küll ebaühtlane või ebaloomulik värv vm. Mousse Teintée vahtu võin aga kiita siiralt. Jume jäi särav ja täiesti loomulik. Kuivab kiiresti ning on väga hea tekstuuriga õhuline ja siidine vaht. Ei mingeid ebaloomulikke triipe ega oranži alatooni.

Bronz’Express

Kaitse oma nahka iga päev!

Vanusega kaotab nahk oma prinkuse, lõtvub ning kortsud tulevad nähtavale.

Kollageeni sisaldav Douglas Skin Focus Collagen Youth Anti-Age Day Cream SPF20 erikoostis muudab naha nähtavalt nooremaks ja säilitab naha nooruslikkuse. Selle mugav tekstuur toidab nahka ja SPF20 faktoriga UV-kaitse aitab ennetada päikesest tingitud enneaegse vananemise märke. Nahk näeb iga päevaga pringim, siledam ja kaunim välja. 96%* naistest leidis, et nende nahk näeb välja nooruslikum. * Kliinilises kasutuskatses vaadeldi nelja nädala jooksul 22 naist. Dermatoloogiliselt testitud.

Testis Pere ja Kodu reklaamijuht Kerly Vahur: Kollageeniga näokreem Doglas Skin Focus on imeline, peale kandmisel imendub kreem kiirelt, jättes näonaha koheselt siidiselt pehmeks ja niisutatuks. Pärast mõnenädalast kasutust märkasin oma näonahal ka muutusi, nahk oli pringim ning peenemad kortsud olid kadunud. Näokreem sobib ideaalselt ka meigialuskreemiks, jättes nahale kauni eluterve sära ja lihtsustades jumestuskreemi ühtlustumist nahaga.

Douglas

Kaunid huuled igal hetkel

Mairi Peetersoo

Sinu lemmikhuulevärv on nüüd saadaval uuendatud koostisega ja uues kaunis pakendis. Huulevärvil Tattoo Forever Lip Tint on uus kauapüsiv, niisutav ja täidlust lisav koostis. Vett sisaldav Tattoo Forever on huultel mugav ja lisab neile õrna võrgutava tooni. Lihtsasti pealekantav huulevärv muudab huuled täidlasemaks ja niisutatuks. Poolmati lõppviimistluse ja püsiva koostisega huulevärv ei lähe laiali, tagades laitmatu meigi. Koostises sisalduv toimeaine tekitab huultel kerget kihelustunnet ja lisab huultele kohest täidlust.

Testis sisuturunduse- ja erilahenduste osakonna juht Mairi Peetersoo: Suve parim toode! Enam ma ei pea tuules lehvivate juuste pärast, mis kipuvad huulepulgale kleepuma, muretsema. Kannad lihtsalt hommikul huultele DOUGLAS Tattoo Forever huulepulga ning nii võib rahus rannas või kohvikuterassil suve nautida ja isegi ujuma minna, sest huulepulk on nii kauapüsiv ja pole üldse kleepuv. Kihelust tekitav toimeaine muudab huuled täidlasemaks ja poolmatt lõppviimistlus annab suviselt võrgutavad huuled. Mina soetan neid endale kohe mitmes toonis, et kauapüsiv huulevärv matchiks terveks päevaks minu look’ga.

Douglas

Mitte lihtsalt SPF-kreem!

Riina Palmiste

Lancasteri eksklusiivse Full Light Technology täisvalgustehnoloogiaga Sun Perfect Illuminating Cream SPF 50 pakub tugevat päikesekaitset, kreemi kerge ja niisutav koostis aga aitab vältida ja vähendada kortse ja tumedaid laike. Meie saaste- ja vananemisvastaste koostisainete kombinatsioon võimaldab nahal kaitsta end hüperpigmentatsiooni ja enneaegse vananemise ilmingute eest, natural glow booster ehk säravõimendi aga taastab samal ajal naha loomuliku kirkuse ja sära. Dermatoloogiliselt testitud, ei ummista poore.

Testis Anne ja Stiili tegevtoimetaja Riina Palmiste: Suurem osa SPF-kreeme, mida olen varem kasutanud, on kippunud minu kuival näonahal liialt kiskuvaks ja kleepuvaks jääma. See tähendas, et hommikul oli vaja näole kanda enamasti mitu kihti eri kreemi, mis omakorda tingis selle, et nii mõnelgi hommikul hiilisin oma hommikurutiini lihtsustamiseks SPF-itamisest lihtsalt mööda. Kuna see SPF-kreem on aga ühtaegu niisutava kreemi eest, ei ole sellega enam probleeme. Soovitan kõigile, kes otsivad samuti SPF-kreemi, mis ei oleks lihtsalt SPF-kreem. See on see!

Imeilus maniküür kiiresti, lihtsalt ja soodsalt

Glowberry geelist valmistatud küüned on kvaliteetsed ja korduvkasutatavad, ei kahjusta enda küüsi nagu geelküüned ja -lakid. Loodud neile, kellele meeldib mugavalt ja kiirelt ilus välimus saavutada. Vaata lähemalt SIIT!

Testis Oma Maitse müügijuht Rachel Branten: Sain katsetada kolme eristiilis küüsi. Ühe värv ilusam kui teise! Eriti meeldisid punased ja mustad, need ka tavalakimaailmas minu lemmikud värvid. Küüned oleks nagu päris geelid, mitu sõbrannat küsisid, kas lasin geelid panna. Läigivad ilusti, näevad kallid välja, neid on lihtne paigaldada ja sobivasse mõõtu-pikkusesse vajadusel viilida. Pean tõdema, et ma isegi ei pidanud neid viilima, kuna seal pakis leidub väga palju erinevas mõõdus küüsi.

Need püsisid mul peal natuke alla kahe nädala. Nad oleksid ilmselt kauemgi peal püsinud, aga tahtsin vaheldust ning võtsin nad ise maha. Lasin ühe päeva küüntel puhata ja panin teist värvi Glowberry küüned peale.

Glowberry

Päikesega sõbraks!

Matis Reponse Soleil After Sun Shooting Milk, päevitusjärgne piim näole ja kehale, kerge koostise ja silmapilkselt nahka imenduva, rahustava toimega, päevitunud jume kestvust pikendav kreem. Rikkalikult shea-võid ja metsikut mangot sisaldav hooldustoode niisutab ja toidab nahka, aidates sealjuures päevitunud jume tooni intensiivistada. Õrn vesiroosiekstrakt rahustab päikest saanud nahka ning aitab võidelda päikesest tingitud võimaliku kiirema naha vananemise vastu. Pärast kasutamist on nahk hetkega särav, päevitunud ja siidpehme. 200 ml, 38 eurot Vaata lähemalt SIIT!

Testis Eesti Naise reklaamijuht Kelly Saarepera: Suvisel ajal on see täiesti must-have toode, et päevitus püsiks kauem ja nahk oleks peale päikest mõnusasti niisutatud. Väga meeldib toote puhul selle hea lõhn. Shea-võiga tooted on mulle alati meeldinud, kuna nendel on ekstra niisutav toime, ja mulle kui pigem kuivema nahaga inimesele sobib see ideaalselt. Olen põnevil ja ootan juba aega, mil saan seda toodet suvel peale päikesevõttu kasutama hakata.

Matis

Muljetavaldav juukshooldus

Juuksehooldussari UrbanCare kookose ja aaloega on välja töötatud spetsiaalselt värvitud, triibutatud ja kahjustatud juuste jaoks. Aitab kaitsta värvitud juukseid, pikendada värvi püsimist ning annab sära. Sisaldab UV-filtreid. Tänu koostises sisalduvale päikesekaitsele aitab värvil püsida sama säravana kui esimesel päeval. Annab juustele siidise pehmuse ilma neid raskeks muutmata. Muudab juuksed lihtsasti kammitavaks. Aitab juukseid taastada ja parandada ning tänu koostises sisalduvale komponendile Herbal Keratin muudab juuksed tugevamaks ja kaitseb neid kahjustumise eest. Ei sisalda parabeene ega silikoone. Vincent Holding AS, www.loveby.ee

Testis Pere ja Kodu reklaamijuht Kerly Vahur: Muljetavaldav juuksehooldussari, mis tegi lubatust enam. Šampoon jätab juuksed kohevaks ja pehmeks. Palsam lõhnab imeliselt ja muudab juuksed koheselt siidiseks, nii et saan neist vabalt sõrmed läbi libistada. Peale pesemist pihustan juustesse jäetavat spray'd, mille järel alustan märgade juuste harjamist, pusasid justkui polegi ja harjamine möödub lihtsalt, lõpetuseks lisan juustesse seerumit, mis annab läike ja lisab siidisust. Peale föönitamist, kui juuksed on kuivad ja kõik tooted juustes oma mõju avaldanud, taban end mõttelt, kas mu juuksed üldse on kunagi nii elujõulised ja kaunid olnud.

UrbanCare

Veatu look ka rannas!

MÁDARA Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 vananemisvastane päikesekaitsekreem näole tagab UVA/UVB kaitse. Selles sisalduv hüaluroonhape niisutab ning antioksüdandid tagavad vananemisvastase toime. Aitab ära hoida igat tüüpi päikesekahjustusi, sealhulgas kuivust, kortse, pigmentatsiooni, tumedaid plekke ja lõtvunud naha tekkimist. Ultrakerge õrnalt toonitud tekstuur on nahal 100% nähtamatu. Saadaval: Stockmann, Tradehouse, Kaubamaja. Vaata lähemalt SIIT!

Testis Oma Maitse reklaamijuht Rachel Branten: Kreem on väga hea, ei jäta SPF-iga kreemidele omaselt valget kihti näkku. Vastupidi, tal on kerge jumet ühtlustav efekt, mõnus just rannapäeval ilma meigita välja lipsamiseks. Näed ikka välja korrektne ja hea ühtlase jumega, samas oled kaitstud kahjuliku UV-kiirguse eest. Peale kannad seda nagu tavalist kreemi ehk kiiresti ja lihtsalt, välja näed loomulik, aga veatu.

Madara

Testimised ilmusid esmakordselt Anne ja Stiili Päikese eris.

Jaga
Kommentaarid