Menstruaalanum on valmistatud pehmest ja kehale ohutust meditsiinilisest silikoonist, mis ei põhjusta allergiaid, põletikke ega muid ebamugavaid terviseprobleeme. Samuti on selle kasutamine väga lihtne.

Sisestage menstruaalanum täpselt samamoodi nagu tavapärase tampooni puhul.

Olenevalt menstruaalvooluse tugevusest tuleks menstruaalanumat iga paari tunni tagant tühjendada, seejärel loputada ja pesta voolava vee all. Võimalusel soovitame kasutada sobivaid intiimtoodete pesuvahendeid, näiteks Waterfeel Toy Cleari.

Menstruaalanuma kasutamine on väga mugav. See sobib hästi ka sportimisel, isegi intensiivsetel treeningutel, nagu jooksmine ja ujumine. Anumat võib kasutada ka öösel, ilma et peaksite muretsema lekete pärast.

Kui soovite kasutamise kohta lisainfot ja rohkem juhiseid, saate täpsemalt lugeda menstruaalanuma kasutamise kohta SIIN.

Miks kasutada ja eelistada menstruaalanumat?

Erinevalt tampoonidest ei kuivata menstruaalanumad tuppe ega sisalda kahjulikke aineid. Lisaks on menstruaalanumad korduskasutatavad, keskkonnasäästlikud ja neid kasutades ei teki jäätmeid.

Võrdluseks: keskmine naine kasutab elu jooksul umbes 16 000 tampooni või hügieenisidet, mille täielik lagunemine võtab aega 500 kuni 800 aastat. Menstruaalanumate kasutamisel väheneb jäätmete hulk oluliselt, sest korrektse kasutamise ja hoolduse korral kestab üks menstruaalanum mitu aastat.

Lisaks sellele imavad tampoonid tupeseintelt peale vooluse ka teisi vedelikke, mis on vajalikud normaalse tupe mikrofloora säilitamiseks, ning võivad seeläbi tekitada infektsioone ja suurendada toksilise šoki sündroomi riski. Menstruaalanumad aga ei ima vedelikke endasse, vaid koguvad füüsiliselt kokku, mistõttu eelmainitud riskid puuduvad.

Samuti pole vaja muretseda lekete pärast. 43 uuringust, milles osales kokku 3300 naist, leiti, et tampoonide ja menstruaalanumate lekkemäärad on sarnased. Ühes uuringus leiti isegi, et menstruaalanumate kasutamisel esines lekkeid oluliselt vähem kui tampoonide korral.

Lisaks ütles 70% naistest, kes kasutasid menstruaalanumaid esmakordselt, et jätkavad nende kasutamist ka tulevikus.

Kasutajate kogemused

Intiimkaupade veebipoe LoveShop.ee mitmed kliendid on jaganud oma kogemusi menstruaalanumatega. Näiteks üks kasutaja kirjutab, et neid on väga mugav kasutada ja vastavad ootustele. Teine mainib, et korrektne paigaldamine vajab veidi harjutamist, kuid muidu on tooted väga korralikud.

Kust ja millist menstruaalanumat osta?

Kõik tooted on koheselt laos olemas ja enne kella 18:00 tehtud tellimus pannakse teele samal päeval. Lisaks, kui teed oma elu esimese ostu, saad kaasa 3 kingitust täiesti tasuta.

Tutvu LoveShop.ee menstruaalanumate valikuga SIIN.

Erootikapood LoveShop.ee müüb kvaliteetseid Satisfyeri menstruaalanumaid, mis on valmistatud meditsiinilisest silikoonist. Valikus on erinevad värvid ja disainid.

Disain ei ole eriti oluline, tähtis on suurus. Kuna iga menstruaalanuma komplekt sisaldab kaht eri suuruses toodet, teebki see erootikapoest LoveShop.ee õige menstruaalanuma valimise väga lihtsaks. Igas komplektis on menstruaalanumad suurusega 15 ja 20 ml.

Jaga
Kommentaarid