Samuti võib kvaliteetseid nišiajakirju lugedes kindel olla, et info, mida sealt ammutad, on tõene, sest autoriteks on tihti valdkonna spetsialistid üle maailma. Ja kui tahad moe- ning sisustusmaailma tegemistega kursis püsida, siis välismaistest ajakirjadest leiad uue hooaja ülevaate enne, kui trendid massidesse jõuavad.

Veel tasub nutitelefoni kätte võttes mõelda sellele, et ajakirjades on asjatundlikult kureeritud artiklite kogu, mis käsitlevad konkreetset teemat. Selline läbimõeldud lähenemine sisule tagab, et igal lehel on väärtust, pakkudes valikut, mis on kooskõlas sinu huvide ja kirgedega. Seevastu võib nutitelefonide näiliselt lõputu sisu tekitada ülekoormatud tunde, mis muudab kvaliteetse ja asjakohase materjali leidmise keeruliseks. Lisaks on nutifonis palju segajaid, mis tihti märkamatult meid algselt otsitud teemast hoopis mujale viivad.

Muidugi ei saa mainimata jätta ka seda, et ajakiri on nii võrkkiiges mõnulemiseks kui ka rannas peesitamiseks palju parem kaaslane kui telefon. Esiteks aitab mobiili puudumine meil hetki ja keskkonda palju rohkem nautida ning teiseks ei juhtu ajakirjaga midagi, kui see maha kukub või kui leheküljed veidi niiskeks lähevad.

Siin on neli ajakirja, mida sel suvel varjulises nurgakeses, päikeselisel rannal või basseini ääres lugeda:

Elustiiliajakiri Positive News aitab lahendada kahte probleemi korraga. Esiteks: ära alusta päeva sotsiaalmeedia ja uudiste skrollimisega. Teiseks: uudised on ainult negatiivsed ja tekitavad ärevust. Selle asemel võid hommikukohvi ja -tee kõrvale või hoopis enne magamaminekut sirvida ajakirja Positive News, mis räägib headest arengutest ja sündmustest maailmas.

Harvard Business Review' suvenumbri teema on palju räägitud petturi sündroom ehk impostor syndrome, mille all kannatavad eelkõige naised. HBR vaatlebki seda sündroomi eri nurkade alt ja on kokku pannud mitme spetsialisti nõuanded sellega toime tulemiseks.

Elustiiliajakirja Magnolia Journal suvenumber on oma põhiteemad ehk koduse elu, toidu, aeglase eluviisi ja tervise pannud mõnusasse suvisesse kastmesse. Värskest numbrist leiad erinevaid ideid toidulauale ja vahepalaks, puhkuse veetmiseks, kodu loomiseks ja sisustamiseks ning üldse tõeliseks suve nautimiseks rahulikus tempos.

Elegantse naiste elustiiliajakirja Konfekt suvenumber on justkui suve guidebook. Selle numbri puhul ei oskagi öelda, et kas tegu on ikka naiste- või reisiajakirjaga. Väljaande viis peateemat on seotud mõnusaks tervikuks, millega tehakse Euroopale tiir peale. Kohe esimestel lehekülgedel tuuakse ära kaart, kuhu ajakiri meid erinevate teemade käsitlusega oma ligi 200 leheküljel viib.

Neid ja ligi 1000 ajakirja saad nii üksiknumbrite kaupa kui püsitellimusena soetada sirvi.eu lehelt.

Tee tellimus kohe, sest need ajakirjad praegu kuni 20% soodsamad!

Jaga
Kommentaarid