ST.TROPEZ on üks ülemaailmselt tuntumaid ja hinnatumaid kaubamärke, mis pakub suures valikus kvaliteetseid ja nahasõbralikke isepruunistavaid kreeme, vahte, geele ning spreisid loomuliku jume saavutamiseks kehale ja näole. Miks eelistada just firma ST.TROPEZ tooteid?

  • Need ei muuda nahka oranžiks. ST.TROPEZ' pruunistustooted sisaldavad rohelist pigmenti, mis annab nahale loomulikult ning vahemerelikult naturaalse päevituse.

  • Valikus on mitmed erinevad tumedusastmed ja tooteid saab vastavalt soovile omavahel segada, et saavutada just sellise intensiivsusega päevitus, nagu soovid.

  • ST.TROPEZ' tooted sisaldavad spetsiaalseid nahka hooldavaid koostisosi.

  • Tooteid on lihtne peale kanda, et tulemus jääks ühtlane.

  • ST.TROPEZ' tooted imenduvad kiiresti ega määri riideid.

  • Valikus on ka ekspresstooted, mis annavad kauni ja ühtlase jume juba tunni ajaga.

  • Need ei jäta nahale ebameeldivat isepruunistavatele toodetele iseloomulikku lõhna, vaid meeldiva kerge aroomi.

  • ST.TROPEZ' isepruunistavad kreemid ja vahud kuluvad maha ühtlaselt ning märkamatult.

  • Tooted on dermatoloogiliselt kontrollitud ja sobivad ka tundlikule nahale.

  • Enamik ST.TROPEZ' tooteid koosnevad 95% naturaalsetest koostisosadest, need on vegansõbralikud, julmustevabad ning pakendatud taaskasutatud plastist ja 100% taaskasutatavatesse pakenditesse.

Firma tootevalikus on Self Tani tooted, mis on klassikalised, pakkudes erinevaid kombineerimisvõimalusi. Uuemad tooted on näiteks Berry Sorbet Bronzing Mousse − ikooniline ja enim müüdud vaht, mille boonuseks on värskendav marjasorbeti lõhn, ja Luxe Body Serum – kollageeni võimendava kompleksiga niisutav seerum. Self Tani kategooria alamliigiks on kiirpäevituseks mõeldud ekspresstooted, mis võimaldavad saada jumekaks juba ühe tunniga. Lisaks võid valida Gradual Tani tooted igapäevaseks naha eest hoolitsemiseks ning päevituse säilitamiseks. Komplektid sisaldavad alustamiseks ja tervikliku kogemuse saamiseks vajalikke vahendeid. Uusimaks nende hulgas on Award Winning Kit, mis sisaldab ekspress-kehavahtu, igapäevast hooldavat ja päevitust säilitavat kreemi ning pealekandmiseks kinnast. ST.TROPEZ' tooted on professionaalide ja staaride valik üle kogu maailma, millest võivad saada ka sinu lemmikud!

MELANI (23): oleks kui otse rannast värske päevitusega tulnud

Kasutasin täiesti esimest korda isepruunistavat toodet. Seni olen olnud nende suhtes skeptiline – alati on olnud kartus jääda laiguliseks.

Kuid kasutades St.Tropez' isepruunistavat toodet sõbranna soovitusel, pean tõdema, et ei ole ammu nii head ostu sooritanud. Soetasin endale ka kinda, millega seda ühtlaselt peale kanda. Hoidsin vahendit peal poolteist tundi ja jäin tulemusega väga rahule – oleks kui otse rannast värske päevitusega tulnud. Mis veel parem ... jumet saab nautida üsna kaua ja see kulub ka ühtlaselt maha.

Lisaks saan öelda, et toode ei määrinud riideid.

ERLI (24): pärast esimest kasutuskorda sai see mu uueks lemmikuks

Esimesena meeldis mulle väga pruunistustoote meeldiv lõhn. Varasemalt olen kasutanud vahendit, mille vastik lõhn rikkus kogu „elamuse“ mu jaoks ära.

Toote pealekandmine oli väga lihtne, sest tänu tumedamale toonile oli hästi näha, kuhu olin seda juba määrinud ja kuhu mitte. Samuti ei tekkinud olukorda, kus mõni koht oleks olnud tugevama kihi all, mis oli mulle samuti varasemalt probleeme tekitanud.

Kuna mu enda nahk väga lihtsalt tumedaks ei lähe, meeldib mulle end isepruunistajaga kokku määrida õhtul ja hommikul siis esimese asjana see maha pesta. Mõni hommik aga läks ekstra kiireks ja olin sunnitud ka ilma seda maha pesemata tööle minema. Super oli see, et toode ei määrinud ei mu voodipesu ega riideid.

Kokkuvõttes sai see isepruunistaja pärast esimest kasutuskorda mu uueks lemmikuks, millest paremat pole antud hinnaklassis siiani leidnud. Samuti olen soovitanud seda mitmele sõbrannale, kes nüüd ainult seda kasutavadki. Ehk siis juba see räägib enda eest.

INNA (28): üllatusin väga positiivselt

Alguses olin skeptiline, et kui loomutruu tulemuse selle tootega saab ... Üllatusin väga positiivselt!

Vahu pealekandmine oli lihtne ja kiire ning tulemus jäi väga loomulik (puudus kardetud oranžikas toon). Olen seda toodet kasutanud nüüdseks üle aasta, sest vaba aega mul palju pole ja tänu St.Tropez' vahule saan pruuniks, ilma et peaksin päikese käes aega veetma.

Jaga
Kommentaarid