Giveni kauplused leiad üle Eesti järgmistest linnadest: Tallinn: Viru keskus, Nautica keskus, Ülemiste keskus, Magistrali keskus, Solaris keskus, Lasnamäe Centrum Pärnu: PortArtur2 Viljandi: Uku keskus Kuressaare: Auriga keskus Haapsalu: Haapsalu Kaubamaja Kohtla-Järve: Vironia keskus Tartu: Tasku keskus, Kvartal keskus

Kiirelt ja mugavalt saab ehteid soetada ka given.ee

Giveni juveelimaailmas on ka suurepärane valik erinevaid ehete erikollektsioone, andes valikuvõimalust erinevatele maitsetele ja stiilidele.

Teemantehted võivad ulatuda klassikalistest ja ajatutest kuni moodsate ja trendikateni ning igale stiilile ja maitsele ning ka eelarve suurusele leidub kauneid ja säravaid teemantidega ehteid. Teemantide ajatu ilu ja püsiv väärtus muudavad selle väärtuslikuks ka järeltulevatele põlvkondadele.

Lilly Spring kaubamärgi ehted on valmistatud valgest, punasest ja kollasest kullast, mis võimaldab klientidel valida oma eelistusele sobivaima. Kollektsioonid hõlmavad mitmesuguseid stiile, alates moodsatest kombineeritavatest ehetest, mis loovad kandmisel lugematuid variatsioone, kuni väga elegantsete rangemete vormideni, mis on läbimõeldud ja nüansirikka väljanägemisega.

Kõiki selle kaubamärgi juveele ühendab aga püsiv ja vankumatu väärtus – kõrgeimad kvaliteedistandardid, elegantne disain ja peened vormid. Ehted valmivad koostöös Itaalia parimate disainerite ja juveliiridega. Selline pikaajaline loominguline koostöö võimaldab toota taskukohase hinnaga tipptasemel ehteid.

Kollektsioonis on kõige elegantsemad, mugavamad ja võrgutavamad teemantkõrvarõngaste, kaelakeede ja loomulikult sõrmuste klassikalised mudelid igale maitse ja finantsvõimekusega klientidele. Spetsiaalselt loodud mitmekesises ja rikkalikus kollektsioonis on laialdaselt esindatud ehted teemantidega ja ka teiste vääriskividega, milleks on smaragd, safiir ja rubiin. Valgest, kollasest ja roosast kullast ehteid saab valida igale maitsele.

Due - klassikaline briljantidega kollektsioon

PÄRLITEGA KOLLEKTSIOONID - hõbe kui ka kullavalikuga pärlid.

Ajatu klassika, mis kunagi ei lähe moest. Lisaks loomulikule ilule seostatakse pärleid ka puhtuse, naiselikkuse ja elegantsiga, mistõttu on need populaarne nii igapäevaks kui ka eriliste sündmuste puhul. GIVEN´st leiad suurepärase valiku ehteid magevee pärlitega.

Pärlitega kollektsioonid

GIVEN liigub samm-sammult koos globaalsete trendidega, mõeldes nii ehete disainile kui ka ettevõtte jätkusuutlikkusele ja sotsiaalsele vastutustundele. Uue kaubamärgi STARDUST kollektsiooni teemandid on kasvatatud sertifitseeritud laboris, kasutades jätkusuutlikke protsesse, tagades suurepärase kvaliteedi ja taskukohased hinnad. Need on väga huvitava kujuga mahukad kivid, mida looduslikest teemantide kollektsioonidest ei leia. Iga kiviga on kaasas sertifikaat, mis kinnitab selle päritolu, unikaalsust ja kvaliteeti!

Laboris kasvatatud teemandid ja nende eelised?

Neid kalliskive kasvatatakse rangelt kontrollitud laborikeskkonnas, kasutades arenenud tehnoloogilisi protsesse, mis dubleerivad tingimusi, milles teemandid looduslikult maakoore all tekivad. Mõlema mineraali koostis on identne – tegemist on süsinikuaatomitega, mis on paigutatud teemantilaadsesse kristallstruktuuri. Laboris loodud teemant on sama ehtne kui päris. Neil on identsed füüsikalised, keemilised ja iseloomuomadused. Mõned laboris kasvatatud teemantide eelised võrreldes looduslike kividega: heledamad ja selgemad tänu kontrollitud tehnoloogiale; keskkonnasõbralikum; suurem kättesaadavus vormi ja hinna osas.

Uut kollektsiooni saab vaadata ja soetada Given Viru keskuse kauplusest ning given.ee

Jaga
Kommentaarid