Bio Balance’i tooted on leidnud asendamatu koha tuhandete naiste vannitoas, sest tooted on looduslikud, kliiniliselt heaks kiidetud ja taskukohase hinnaga. Nahahooldus on enamat kui pelgalt näopesuvahend ja niisutav kreem. Saavutamaks särav ja nooruslik jume, mille tunnistajaks pole ainult sina, vaid ka inimesed sinu ümber, tasub lisada ilurutiini mõned lihtsad sammud. Vaatame järele!

1. Näopesugeel Bio Balance Dermasoothe värskendab näonahka nii hommikul kui ka õhtul, tagades niisutatuse ilma kiskuvat tunnet tekitamata ja valmistades naha ette järgmisteks toodeteks. Neile, kelle nahk on tundlikum ja vajab aeg-ajalt ekstra hoolt, on tegu ideaalse lahendusega. Hüvasti, mustus ja meik, tere, mõnusalt puhas nahk!

2. Toonik on oluline toode ilurutiinis, mida kiputakse aga tihti ära unustama. Bio Balance Super Toner Glow Skini toonik C-vitamiiniga sobib kasutamiseks õhtul, kuid hommikul näonahka hooldades on see veelgi olulisemal kohal, sest C-vitamiin on kirgastava toimega. Kui toonikute puhul on muidu peavaluks kleepuv nahk, siis selle tootega seda probleemi ei teki. Lisaks aitab toonik ära unustada pigmendilaigud ja peenemad kortsukesed.

Uuenduslikud tooted Eesti iluturul on Bio Balance’i probiootilised seerumid ja kreemid, mis sobivad hästi hooldamaks vananemisilmingutega näonahka.

3. Näoseerumid on nahal mõnusalt kerged, tänu millele sobivad ideaalselt kasutamiseks päevasel ajal, ilma nahka rasuseks muutmata. Sile ja pinguldatud nahk on midagi, mille poole püüdlevad paljud. Bio Balance Probioticsi kortse siluv ja pinguldav näoseerum kõike vajalikku endas peidabki. Öeldakse, et miimikakortsukesed näos on märk rõõmsast inimesest – emotsioonid tõesti kipuvad neid tekitama. Elu ongi vaja nautida ja seerum hea vahend, mis taaselustab nahka.

4. Sügavamate kortsukeste korral on abi Bio Balance'i miimika-, silma- ja huulekortse täitvast seerumist. Tänu peenikesele aplikaatorile on võimalik seerumit kanda täpselt sinna, kus nahk seda enim vajab. Toote abil saavutatavad tulemused pole aga ajutised. Seerumil on ka pikaajalisem mõju tänu hüaluroonhappesegule, vähendades aja jooksul tekkivate kortsude teket ning võimaldades tulevastel joonekestel olla vähem märgatavad.

5. Ära ei saa unustada ka silmi, mille ümbruses on nahk õrn ja kuhu on joonekesed kerged tekkima. Eemaldades silmalaugudelt meiki või värvides ripsmeid, venitame me sealset nahka. Pinguldatud silmaalused tagab Bio Balance Probioticsi kortse siluv silmakreem. Silmad muudavad kogu näo üldmuljet, mistõttu on silmakreemil sama oluline roll kui teistel toodetel, kui mitte isegi olulisem. Sügisele vastu särava ja noorusliku pilguga!

6. Viimane, kuid sugugi mitte vähem tähtis, on öine näoseerum. Magades puhkab ka nahk ja just seetõttu on tegu tähtsa ajaga, mil tuleks kasutada võimalust selle seisukorda parandada. Bio Balance Probioticsi vananemisvastane ööseerum pinguldab nahka ja ühtlustab jumet samal ajal, kui sina naudid iluund. Ei ole lihtsamat viisi tagamaks nahk, mis hommikul peeglisse vaadates nooruslik ja särav välja näeb.

Näohooldusrutiin on põhjusega rutiin – sellest tasub kinni pidada, sest just nõnda on soovitud tulemused kergemini saavutatavad. Leia igal hommikul ja õhtul selleks kõigeks aega, sest näonahk on meil vaid üks ning sellesse tasub panustada!

Jaga
Kommentaarid