Hommikul äratab mind kõige paremini üles… mu kolmeaastane, kelle meelest peab päev algama KOHE!

Stressirohketes olukordades säilitan rahu… sügavalt hingates ja lihaseid pingestades-lõdvestades. Ja tegutsedes. Ehkki see rahu on sageli näiline, kuna sees meri mäsleb.

Rõivad, milles tunnen ennast täiesti iseendana... on päeviti ja periooditi erinevad, sest riietumine on tore mäng ja elu on etendus.

Enesekindlust kasvatab kõige paremini... ideaalis kasvades kogetud armastus ja teadmine, et olen piisav. Päris sageli aga saadavad meid lapsepõlvehaavad. Sel juhul aitab enda õnnestumiste märkamine ja nende tunnistamine, eneselahkus ja hea terapeut. Sageli aga ka armastav partner ja toetav suhe, sest ei ole alati nii, et ainult ennast armastades ja kindel olles saad teist armastada – vahel ravib ning tiivustab meid hoopis partneri armastus ja oskus meid näha. Ja kikkpoks. :D

Parimad ideed tekivad… täiesti suvalistel hetkedel, kui aju saab erinevate tegevuste vahel ümber lülituda. Kõige sagedamini aga rattaga sõites või jalutades. Või enne und.

Toit, millele ma ei suuda kunagi vastu panna... Sellist toitu ei ole, aga ma ei tunne ka tungi ega vajadust ühelegi toidule vastu panna. Kõik toidud on lubatud ja patuseid naudinguid ei ole, sest nauding on meie pärisõigus.

Kui mu elul oleks tunnusmeloodia, siis kindlasti mängiks seal… Keeruline küsimus melomaanile! Kaisa Ling Thing, Aretha Franklin, Sibyl Vane (lemmikpärnakad!), Miljardid, Pärnoja, Skunk Anansie ja üldse üks kirju seltskond.

Maailmavalitsejana ma… mõtleks, kas ma ikka tahaks seda rolli kanda, ehkki mu mees arvab, et naised peaks vähemalt aastasajaks valitsemise üle võtma, et maailm natukenegi paremaks saaks.

Kui mul on täiesti vaba päev, siis… mul pole plaane ja see on imeline vabadus.

Laul, mis viib tegutsemismeeleollu? Aretha Franklini „Think“. Muusika on üldse minu megabooster.

Kiirel päeval toidab kõige paremini… banaan ja mandlid.

Mõte, mis aitab alati edasi: „Ka see möödub.“

Kui mul elust ilmuks raamat, siis selle pealkiri oleks... Tuleme selle küsimuse juurde palun 40–50 aasta pärast tagasi.

E-kirja lõppu kirjutan... „head“ või „ilusat“.

Öösiti hoiab mind üleval... õnneks eriti miski, kui just lapsed haiged ei ole.

Kõige parem nõuanne, mis mulle on antud… Ole, nagu oled. Ja päriselt, see on vabastav, sest teesklemine on väsitav.

Minu lemmikviis puhkuseks? Oleneb sellest, millest ma puhata tahan – keskkonnast, tööst, vanemlusest, rallivatest mõtetest ... Kindlasti muusika kuulamine ja ka laulmine (kodupublikule või iseendale vaid), vahel reisimine, vahel terve päev teleka ees pesitsemine, vahel kultuur, spaa, hedonism, vahel lihtsalt murul pikutamine ja taevasse vaatamine või putukate jälgimine. Ja kindlasti naermine.

Töömõtetest lülitun kõige paremini välja… muid mõtteid mõeldes.

Anne & Stiili konverents toimub 7. oktoobril

Piletid ja kava ürituse kodulehel: annestiil.ee/konverents

Jaga
Kommentaarid