TOKU – naturaalne ja mugav

KYOTO sussid on valmistatud naturaalsest taimpargitud nahast, mis pärineb Euroopast. Taimparknahk on iseloomuga nahk, mis hakkab ajas oma elu elama. Pikapeale lisanduvad väikesed kriipsud-kraapsud annavad sussidele vaid väärikust juurde. Nende mugavuse eest hoolitseb sisetald, mis on pehme, õhku läbilaskev ja kaetud naturaalse korgiga. Selleks, et suss oleks eriliselt hingav ja põrutuskindel, on lisatud sisetalla alla täiteks naturaalset kookoskiudu. Välistald on tehtud kergest mikrofiibrist, mis on kaetud õhukese kummikihiga, et suss ei libiseks. Jalatsid on mõnusa laia liistuga ja saadaval paarissuurustes, seega avarad, et jalgadel oleks tõeliselt mugav.

TOKU – mõeldes ka keskkonnale

Nii nagu TOKU vildist naiste sussid ja meeste sussid, tulevad ka uued KYOTO nahksussid sussikotis, mis on valmistatud teenindussektori tekstiilijääkidest. Kotiga on jalavarje mugav kaasa võtta – tööle, maakoju, külla ja reisile või siis hoopis poes sellesse kotti puuvilju pakkida. Oma susside valmistamiseks kasutame aastast 2021 ainult 100% rohelist elektrienergiat.

Võrumaa jalatsivalmistamise traditsioonid

Loomulikult on sussid valmistanud meie oma käsitöömeistrid Võrumaal. Ettevõtte jalatsivalmistamise traditsioonid ulatuvad aastasse 1927, kui vanavanaisa Peeter oli kingsepp Vastseliinas. Praegune vabrik alustas tegevust 1993. aastal ja läbi kolme aastakümne oleme oma jalatsivalmistamise oskusi lihvinud ning kogemuste pagasit suurendanud. Õnneks on suur osa kliente meie lähedal ja seega saame toetuda ka nende kogemustele meie jalatsite kandmisel. Seega oleme tänulikud iga tagasiside eest, mis aitab meie tooteid veelgi paremaks lihvida.

Lisaks TOKU brändi toodetele valmivad meie vabrikus ka OmaKinga meeste sandaalid, naiste sandaalid, sisetallad ja lastesussid.

Kõigi toodete puhul jälgime kohalike inimeste jalgade eripärasid ja töötame iga päev selle nimel, et luua mugavaid jalatseid, mis rõõmustavad kandjaid ning keskkonda!

Sussid leiad meie e-poest www.omaking.ee ja www.tokushoes.com, Telliskivi esinduspoes, Tallinna Kaubamajas ja Eesti Disainimajas Solarises!

Jaga
Kommentaarid