Pesu: kaunistamise kunst

Pesu ei ole ainult välimus, see on osa sinu enesekindlusest ja sensuaalsusest. Õrn kangatükk, olgu see siis pits, satiin või võrk, pakub võimu tunda end enesekindlana, soovitavana ja hinnatuna. Õige pesukomplekt võib muuta tavalise õhtu romantika ja võlu looks. Näiteks kaunis Kissable pitspesu, mis sobib suurepäraselt nii vallatuks pidulikuks ahvatlevaks õhtusöögiks laua taga kui ka koos aksessuaaridega mõneks riukalikumaks rollimänguks.

Mitte ainult magamistoa jaoks!

Kes ütles, et pesu ja seksaksessuaarid sobivad ainult magamistuppa? Pane selga see võrgutav kassikostüüm või avatud pesu ja tunne end superkangelasena! Isegi kui keegi teine seda ei näe, tead sa ju ise, kuidas need sinu outfit'i all peidus on, andes sulle lisajõudu päeva vältel. Ning mis veel parem, kanna ka avalikult – mida? Meie üks lemmikuid on näiteks BI kaelarihm ja LeWandi diskreetne kaelakee, mis tegelikult peidab endas võimast väikest vibraatorit. Võlukepikest, mis pole üldsegi nähtamatu ja võib tegusid teha täpselt seal ja siis, kui sina seda soovid.

Rääkides väikesest asjadest, siis ka naiste üks lemmikbrände Lelo pakub midagi uut ja pisikest. Heade ja tuttavate Lelo Sona ning Sona 2 kõrvale on tulnud sama tore õhkstimulaator Lelo Sona 2 Travel. See väike iludus pole mitte ainult diskreetne ja vaikne, vaid on varustatud ka reisilukuga, nii et saad kõrvale jätta hirmud, et reisikott hakkab lennujaamas röntgeni skanneri tõttu vibreerima.

Vaid 8,7 cm pikkune Travel on piisavalt väike, et mahtuda mugavalt sinu peopessa. Nagu kõik Lelo mänguasjad, on see stiilse siluetiga ja ergonoomiline. See säilitab Sona 2 algsed põhifunktsioonid 12 erineva mustriga, on loomulikult veekindel ja mugavalt taaslaetav. Seega vali, kas roosa või lilla.

Erootilised kalendrid: seikluse aasta

Aga kui juba reisima hakata, on hea pilk peale visata ka kuupäevadele ning just selleks puhuks on meil eriti magusad palad, nii et silm puhkab. Nii meestele kui ka naistele – jah, ka naistele.

Erootilised kalendrid teenivad kahekordset eesmärki: need aitavad sul päevadel ja kuudel silma peal hoida, samal ajal igapäevasesse rutiini sensuaalsust sisse tuues. Iga kuu kujundus võib olla vestluse alustaja või isegi inspiratsioon isiklikuks avastamiseks või partneriga jagatud seiklusteks.

Milline on sinu maitse? Kas eelistad midagi sensuaalset ja kaetut, volüümikamat, kenasid mehi (soft) või midagi muud?

Massaažiküünlad: võluvalgus ootab

Suvi hakkab vaikselt taganema ja tekib soov mõnusa hubase intiimsuse järele. Sooviks head aroomi ja massaaži ning soojust – kõike seda pakuvad massaažiküünlad.

Läidad küünla ja tuba täitub meeldiva aroomiga, mis aitab luua intiimse ja romantilise õhkkonna. Kui vaha sulab, muutub see luksuslikuks, soojaks massaažiõliks. See kolmekordne funktsionaalsus võimaldab paaridel esmalt meeleolu seada küünlasära ja -lõhnaga, seejärel üle minna sensuaalsele massaažile, soodustades lähedust ja lõõgastust.

Seega unusta tavalised küünlad! Massaažiküünaldega saad sa kolm ühes: esmalt rahustava lõhna ja romantilise atmosfääri, seejärel luksusliku massaažiõli, mis muudab iga puudutuse eriliseks.

Kui sa aga küünalt põletada ei soovi, too aromaatne massaaž oma ellu siidiste nahka hooldavate massaažiõlidega.

Masturbaatorid: isiklik nauding või tervendus

Kui vibraator on praegu vist juba tavapärane (vähemalt mitte eriline) asi naise aksessuaaride seas, siis kas sama võib öelda masturbaatori kohta meestel?

Tänapäeval on tegemist super mõnusatest materjalidest valmistatud leludega, millel on rohkesti otstarbeid ning eesmärke kui vaid see ÜKS. Toome siinkohal välja mõned:

  • tõhustatud nauding: masturbaatorid on loodud selleks, et jäljendada inimkeha tundeid ja pakkuda intensiivsemat stimulatsiooni kui tavaline käsitsi masturbatsioon. See võib pakkuda sügavamat ja rahuldavamat kogemust.

  • enesetundmise suurendamine: masturbaatorite abil saavad kasutajad õppida, mis neile kõige rohkem meeldib. See aitab paremini mõista oma eelistusi ja keha reaktsioone.

  • vaheldus: nagu kõiges elus, võib ka intiimelu vaheldust vajada. Masturbaatorid pakuvad uusi kogemusi, mis võivad värskendada isiklikke hetki.

  • vastupidavuse harjutamine: mõned mehed kasutavad masturbaatoreid vastupidavuse treenimiseks, aidates neil paremini kontrollida ejakulatsiooni ja sel moel pikendada vahekorra kestust.

  • turvaline viis eneseavastamiseks: masturbaatorid pakuvad turvalist võimalust eneseavastamiseks ilma seksuaalselt edasi kanduvate haiguste või raseduse riskita.

  • kaugsuhted: inimestele, kes on kaugsuhtes, võivad masturbaatorid, eriti need, mida saab juhtida kaugjuhtimispuldiga või nutitelefoni kaudu, pakkuda võimalust jagada intiimseid hetki eemal viibiva partneriga.

  • taastumine pärast haigust või operatsiooni: pärast mõnda meditsiinilist protseduuri või haigust võib olla vaja taastada suguelundite verevoolu või lihastoonust. Sel juhul võib masturbaator aidata füüsilise taastumise protsessis.

  • stressi vähendamine: masturbatsioon on tuntud oma lõõgastava ja stressi vähendava mõju poolest. Masturbaatorid võivad selle kogemuse veelgi meeldivamaks muuta.

Masturbaatorid kutsuvad inimesi paremini mõistma oma keha ja avastama, mis neile tõesti rõõmu pakub. Lisaks mängivad need olulist rolli paaride mängus, lisades jagatud kogemustele uue mõõtme.

Ja ära unusta – libesti!

Sensuaalne elu ei tähenda ainult magamistoas toimuvat. See on igapäevane otsus nautida kõiki oma meeli ja lasta end vabaks. Seega pane jalga võrksukkpüksid, süüta massaažiküünal ja vaata, mida erootiline kalender sulle täna öelda tahab!

Avasta rohkem oma intiimsete hetkede rikastamise kohta ja uuri kirg.ee laia valikut kvaliteetseid sensuaalseid aksessuaare.

Hoia käsi pulsil ka kire soodusrubriigil ja uutel toodetel, mille valik täieneb pidevalt!

Jaga
Kommentaarid