Just sellise motivatsioonipaketi mõtles endale välja Jenny Sugar. Nimelt otsustas ta end premeerida iga treeningu lõpus ühe dollariga, mille paneb oma hoiupõrsasse.

„Trenn mõjub mulle suurepäraselt, kuid seda teha pole alati lihtne, sest ainus aeg, mil ma treenida jõuan, on varahommikul,“ räägib Jenny põhjustest, miks oli vaja endale „motivatsioonipakett“ leiutada. "Iga lõpetatud 30–60-minutilise treeningu eest võtan rahakotist dollari ja panen selle purki. Pikemate ja intensiivsemate treeningute eest (nagu minu hiljutised poolmaratoni treeningud) maksan endale 5 dollarit,“ avaldab ta. „Nii saan justkui treenimise eest palka ja miski ei motiveeri mind nii palju kui raha.“

Jenny lisab, et kui hoiupõrsas on täis, tunneb ta end justkui kaheksa-aastane, kes oma „tasu“ kokku loeb ja mõtleb, mida toredat selle eest osta saab. „Viimati ostsin kogutud raha eest kalli spordijoogipudeli, mida ma tavaliselt kunagi ei raatsiks osta,“ räägib naine, kes treenib praegu hoolsalt selleks, et osta ammu ihaldatud GPS-kell.

„Kogutud raha tuletab mulle meelde, kui palju ma olen vaeva näinud, ja motiveerib mind jätkama.“

allikas: PopSugar

Jaga
Kommentaarid