Kõige esimene neist, mille McPherson videos välja toob, on juba üpriski karm. Nimelt ei tohi kummalgi suhtes oleval poolel olla vastassoost sõpru ja vähe sellest – vastassoost inimesega ei tohiks kumbki neist ka üksi ühte ruumi jääda. Naise nimekirja kuulus ka see, et ei tohiks vastussugupoolele sõnumeid saata, ilma et kaaslane seda teaks.

McPhersonil ja tema kaasal on ka sotsiaalmeedia tarbimise kohta omad reeglid. Lisaks sellele, et pornograafia on nende suhtes keelatud, ei tohiks nad ka sotsiaalmeedias erinevaid „skandaalseid“ lehti ja inimesi jälgida.

Video hakkas arusaadavatel põhjustel internetis üsna kiiresti levima ja tekitas hulgaliselt vastukaja, sest paljud ei mõistnud paari kehtestatuid reegleid. „Kui teie suhtes kehtivad sellised piirangud, siis teadke, et olete mürgises suhtes,“ väitis üks kommenteerija. Samuti arvati, et McPherson on lihtsalt liiga ebakindel ning seetõttu on tal vaja kontrolli oma kaaslase üle.

Mõned kommenteerijad siiski ütlesid, et mõistavad naise kehtestatud reegleid, isegi kui need tunduvad alguses kummalised. McPherson postitas seejärel uue video, kus tahtis selgitada enda eelmises videos nimetatud reegleid ja ümber lükata väidet, et tegu on ebakindlusega, mida paljud jälgijad välja tõid.

„See ei ole usalduse puudumine, vaid see on austus,“ sõnas McPherson oma jälgijatele. „Abielunaisena ei vaja ma teise mehe seltskonda. Ei, need reeglid ei ole ka ohumärgid (red flag – toim), nagu paljud arvavad. Vastupidi – minu ja mu abikaasa jaoks oleks see ohumärk, kui partner ei suudaks neid piire austada,“ võttis McPherson asja kokku ja lisas: „Läbipaistvus on paarisuhtes kõige olulisem.

Allikas: The Sun