Rhea Cosmeticsi looja Gianmarco Alfonso sõnul on Rhea välja kasvanud tema poolt elu jooksul omandatud kogemuste kombinatsioonist. Õppides ülikoolis kunstiajalugu ja kirjandust tekkis temas soov teha midagi praktilisemat, midagi, mis viiks teda kokkupuutesse inimestega, temast sai sealse iluspetsialistide kooli õpilane ja olles kord juba kosmeetikamaailma sisenenud, soovis ta veelgi laiendada ja süvendada oma teadmisi sellele alal, seega astus ta uuesti ülikooli, seekord õppima keemiat ja kosmetoloogiat. Peale sellist teekonda jõudis ta otsusele, et on aeg omandatud teadmisi rakendada, pidades seejuures kogu aeg meeles, et ühelt poolt on temas iluspetsialist, teine pool kuulub aga teaduse ja kosmetoloogia maailmale. Neid kahte poolt ühendades ja miksides sündiski Rhea, mille eesmärgiks on nii iluala professionaalidele kui ka teistele inimestele tutvustada teistsugust, uudset lähenemist ja ideoloogiat kosmeetikasse ja kosmetoloogiasse, tõeliselt individuaalset suhtumist kliendisse, lähenemist, mis on kantud erakordsest unikaalsusest ja mitmekesisusest.

Ginmarco sõnul on Rhea poolt läbi viidava uurimis- ja arendustöö kaheks kõige olulisemaks alussambaks funktsionaalsus ja mõjuvus, sest nad ei võta oma töös arvesse mitte ainult toodete kosmeetilist poolt vaid eelkõige nahka ja selle anatoomiat – nahk on ju lõppude lõpuks kõige selle juures kõige tähtsam, nahk on see koht, mille peale toode kantakse ja kus see peab mõjuma. Seetõttu peetakse Rhas toodete loomisel alati silmas neid kahte aspekti: funktsionaalsust ehk aktiivainete sisaldust tootes, ja mõjuvust, mis tähendab nende aktiivainete võimekust nahale mõju avaldada. Seda võibki pidada selleks maagiliseks kombinatsiooniks, mis on Rheale andnud hämmastavaid ja lausa seninägematuid tulemusi naha mõjutamisel.

Kaunisse sügisesse Tallinnasse jõudsid Rhea ja Gianmarco tänu nende siinsele partnerile firmale Newlook ning selle omanikule ja juhile Kairi Sakjasele. Rhea kui inimestel põhineva ja inimestele loodud nahahoolduse brändi loojana on Gianmarcol oma sõnul eriliselt hea meel olla siin Tallinnas, sest Newlook ja Kairi ei ole Rhea jaoks mitte ainult äripartner vaid üks osa Rhea perest, mille harud ulatuvad üle kogu maailma. Gianmarco sõnul avanes just tänu Kairile ja Newlookile Rheal suurepärane võimalus tutvustada Rhea maailma täna siinsete tippspade juhtidele ja luua lisaks ärilistele kontaktidele ka inimeste vahelisi sidemeid, millel on Rhea visioonis ülioluline koht.

Tulevikku vaadates ütleb Gianmarco, et Rhea eesmärgiks on jätkuvalt oma partnereid ja kliente positiivselt üllatada, pakkuda teistsugust kosmeetika ja kosmetoloogia kogemust, sest just see ongi see, mis teeb Rheast Rhea. Vihjena tulevikku sõnab ta, et lähiajal on Rhea välja tulemas uue kokteilmaskide seeriaga, mis toob endaga kombinatsioonid senitundmatute tekstuuride ning uute innovatiivsete pealekandmise võtetega ning mis ühtlasi pakuvad suurepäraseid uusi koduste protseduuride tegemise võimalusi. See on väga põnev, on, mida oodata.

„Rhea Cosmetics on väga interaktiivne nii oma koduhoolduste ülesehituselt kui ka profihoolduste poolelt, pakkudes kasutajale pidevalt meeldivaid üllatusi“, kirjeldas Sakjas. „Seetõttu otsustasin kogu õhtu üle ehitada seguna pidulikkusest ja interaktiivsusest, et külalistel oleks võimalik saada koheselt maksimaalne Rhea tunnetus. Minu rõõmuks ja selle kinnituseks, et olen teie jaoks välja valinud õiged asja, sain kõigi nägudelt välja lugeda, et esimene puudutus oli võimas!“

Täna on Rhea Cosmetics esinduskliinikuteks Tallinnas New Look Clinic ja Niine Nahakliinik Viru Keskuses. Rohkem infot saab lugeda Newlook.ee kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid