Heelia jagab sotsiaalmeedias ka seiku oma igapäevaelust. Pere kohta käivad postitused kooskõlastab ta elukaaslasega. Mitte kontrollimiseks, vaid selleks, et mees teaks, millest ta kirjutab. "Vahel võib mõni asi, mida mina oma peas mõtlen vahvalt ja positiivselt, väljapoole hoopis teisiti kõlada. Nii on hea, kui keegi kõrval sellele tähelepanu juhib." Üldjoontes on Heelia võtnud seisukoha, et jagab ainult neid teemasid, mida ta oleks nõus rääkima ka mõnes seltskonnas, kus kõik inimesed ei ole talle tuttavad.

Heelia tõi külakostiks Viljandi parimat kringlit.


Vahel imestab Heelia siiani, et keskealised härrad lähevad nii närvi, kui noored oma arvamust avaldavad. Paljud on ju ka meelega provokatiivsed. Heelia tunnistab, et temagi on kahekümnendate esimeses pooles seda teadlikult teinud ja sõnavõtud on saanud ka valjuhäälseid vastureaktsioone.

"Vahel võib mõni asi, mida mina oma peas mõtlen vahvalt ja positiivselt, väljapoole hoopis teisiti kõlada."

Podcastis räägib ta kõigest sellest lähemalt ja jutustab loo, mis pani ta oma arvamust muutma. Praegu ajavad teda nii mõnedki iseenda tollased ütlemised naerma ja heldimusega nostalgiliselt mõtlema väikesest Heeliast. "Me kõik liigume ju oma mõtetega edasi," on ta veendunud. Oma Instagramis naudib ta väga ka diskussiooni tekkimist ja jälgijatega eri teemade arutamist.

Heelia Sillamaa 28.08.2023

Vestluses tuleb juttu ka teemadest, mis Heeliat ärritavad. Samuti räägime üksindusest, rasedusega kaasnevatest beebikilodest, elust Viljandis ja sellest, kuidas laste saamine on tema maailmapilti muutnud.

KUULA lähemalt!

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid