Kolm poodi, üks eesmärk

RiiSaikeli elustiilipoe võib leida nii Stockmanni teise korruse galeriist kui ka Tatari tänavalt. Nende ühiseks eesmärgiks on väärt asjadele uue võimaluse andmine ja moeinspiratsioon, mis tähendab, et ühteaegu saab rentida nii boksi kui ka uudistada hinnalisi brände.

Kolmas RiiSaikeli kauplus asub veebis ning sinna postitab kaupluse meeskond regulaarselt silmapaistvamaid rõivaid ja aksessuaare, jagades need erinevatesse kategooriatesse: naised, mehed, unisex, Eesti disain, luksusbrändid, vintage, kimonod ja VIP-riisaikeldajad. Ei saa ju jätta väärt võimalusest ilma neid, kes Tallinnas ei ela!

Tuntud nimed ja avaliku elu tegelased on muide juba ammu taaskasutuse „rongile“ hüpanud ning nemad täidavadki e-poes VIP-riisaikeldajate kategooriat. Päris poes võid aga vabalt piiluda mõne laulja, saatejuhi, sportlase või poliitiku riidekappi. Mõni praegu müügis olev ese on käinud näiteks Eesti Laulu laval, Riigikogu istungitel, Stenbocki majas, „Ringvaate“ stuudios ja ümbermaailmareisidel ning loomulikult leiab boksidest ka igapäevarõivaid kvaliteetsetelt kaubamärkidelt, millest paljusid Eestis ei kohtagi. Milline suurepärane võimalus ennast unikaalselt riidesse panna! Lisaks on RiiSaikeli kaupluses kategooriliselt keelatud replicate’i müük, mis tähendab, et alati võid 100% kindel olla, et soetad originaaltoote.

Anne & Stiili peatoimetaja valib…

Kuna Anne & Stiili lugejaid leidub Eestis kõikjal, otsustaski peatoimetaja Kelly Kipper asetada end kõigiga võrdsesse olukorda ning heita pilk füüsilise poe riiulite asemel RiiSaikeli veebipoodi. Endalegi üllatuseks sai ta sealt mõne minutiga kokku kõik äsja alanud sügishooajaks vajaliku ja midagi ilusat isegi eelseisvasse jõulu- ja uusaastapidude hooaega.

Moepoes on kohvik? Jah!

RiiSaikeli Stockmanni kauplus erineb ühe väga olulise asjaolu poolest oma Tatari tänaval asuvast „sugulasest“. Nimelt võib RiiSaikeli omaniku ja moeteadliku tiimiga kohtuda, tutvuda ja moeteemadel jutustada kohvikuleti taga, samal ajal keha kinnitades ning kohvi juues. RS Café menüüs on soolast ja magusat nii veganitele kui ka lihasõpradele, samuti pakutakse iga päev uut ja huvitavat päevasuppi ning -salatit ja linnas juba kuulsaks saanud toekaid võileibu.

Kui nüüdseks pole juba tekkinud isu RiiSaikelit külastada, on ülim aeg küsida endalt, kas soovid jätkuvalt toita kiirmoodi või võtad tarbimisahelas otsustava seisukoha ja säästad nii raha kui ka loodust. Toida vaimu, riidekappi ja kõhtu ning kohtume Stockmannis, Tatari tänaval ja RiiSaikeli e-poes!

Jaga
Kommentaarid