Nautical Store on kauplus, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete ja ilmastikukindlate rõivaste müügile. Näiteks leiab sealt Rootsi kvaliteetkaubamärgid Holebrook ja Pelle Petterson, mis on aktiivset eluviisi harrastavatele inimestele kindlasti juba tuttavad. Mõlemad tootemargid on tuntud oma pika ajaloo ja tõelise pühendumuse poolest ning saanud juba omaette kvaliteedimärgiks.

Külasta Nautical Partnersi e-poodi aadressil www.nautical.store!

Holebrooki ja Pelle Pettersoni tootevalik pakub midagi igaühele, kes hindab kvaliteeti ning soovib tunda end mugavalt ja stiilselt ka kõige ebameeldivamates ilmastikutingimustes. Olgu selleks siis sügispäevade vihm või talvine tuisutorm – nende rõivastega oled alati valmis vastu võtma looduse kapriise.

Karolin Kuusiku lemmikud

Karolin Kuusik, kogenud stilist ja moekunstnik, kes teab kõige paremini, kuidas ühendada praktilisus ja stiil, on Nautical Store’i kauplusest välja valinud mõned tooted, mis on tema hinnangul talvisel perioodil peaaegu et hädavajalikud. Seega, kui plaanid minna sügistuulte või talvekülmade kätte, siis siin on kvaliteetsed riided, mis kannavad endas meremeeste kogemusi ja pühendumust.

Vot see on üks hädavajalik lisand koeraga jalutama minnes või looduses uitamiseks.

Üks ilusa disainiga soe ja suur meriinovillane sall sobib iga riietuse juurde.

Ja sinna juurde muidugi mõnus müts ja randmesoojendajad.

Hädavajalik talvejope võib olla must, kuid eriti helgelt mõjub beež versioon.

See on üks neist sviitritest, mida kõik su seljas nähes katsuda tahavad, sest see on valmistatud pehmest ja värvimata alpakavillast.

Üks klassikaline hea kvaliteediga T-särk on iga garderoobi üks alustalasid.

Astu läbi Nautical Store’i esinduskauplusest või külasta e-poodi nautical.store ning leiad endale just need õiged kaaslased, mis hoiavad sind soojas ka kõige nõudlikumate olude korral.

Jaga
Kommentaarid