Järgnevad juuksevitamiinid, aga ka šampoonid ja palsamid panevad kiharad kiiremini kasvama, muudavad juuksed tugevamaks ja paksemaks ning aitavad neid hoida ilusana ka heitlike ilmadega.

IvyBearsi juuksekasvu kiirendavad ja väljalangemist vähendavad kummikarud sobivad imehästi nõrkadele, kahjustatud ja tuhmidele juustele. Maitsvad karukesed sisaldavad biotiini ja C-vitamiini, mis panevad kiharad kasvama ja särama. Foolhape aga vähendab juuste väljalangemist ja reguleerib peanaha rasueritust. Lisaks on vitamiinid taimsed ning gluteeni- ja sojavabad.

Vita-Age Krinoforti vitamiinid toidavad ja tugevdavad juukseid, hoides ära hooajalist või stressist põhjustatud juuste väljalangemist. Toidulisand sisaldab vitamiine B6, B2 ja B12, biotiini, mineraale ning bambuse fütoekstrakti. Tulemuseks on tervemad, säravamad ja elujõulisemad juuksed.

Bears with Benefitsi juuksekasvuvitamiinid äratavad ellu ka kõige tõrksamad ja elujõuetumad juuksed. Marjamaitselised kummikommid sisaldavad 11 erinevat vitamiini ja mineraalainet, mis panevad kiharad kasvama ning ennetavad juuste katkemist. Juuksekasvu kiirenemist peaks märgata olema juba esimeste nädalate jooksul. Lisaks juustele tugevdab vitamiinikompleks ka küüsi ja muudab naha säravamaks.

HECH Hair and Nails Complexi kapslid on mõeldud küünte ja juuste tugevdamiseks ning naha elastsuse suurendamiseks. Mineraalid tsink, vask ja seleen värskendavad nahatooni, normaliseerivad juuste pigmentatsiooni ning kiirendavad küünte kasvu. Tulemuseks on pikemad juuksed, säravam nahk ja tugevamad küüned.

Placent Activ Milano šampoon on rikas aminohapete poolest. Koostises olev platsentaekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust. Siidiproteiinid muudavad kiharad pehmeks ja annavad neile terve välimuse. Siidiselt pehme tulemuse saavutamiseks soovitatakse kasutada pärast peapesu sama sarja palsamit.

Macta Beauty ilukaubamaja pakub suurimat valikut vitamiine, nutrikosmeetikat ja toidulisandeid maailmakuulsatelt brändidelt.

Jaga
Kommentaarid