Tütarlaps pärlkõrvarõngaga ei lähe kunagi moest. Pärlid jõudsid taas trendide sekka selle aasta kevadel ja pole ka külmakraadide lähenedes kuskile kadunud. Lihtne, klassikaline ja stiilne. Pärlid muudavad iga riietuse hetkega elegantseks.

Lihtsuses peitub võlu. Olen ammu otsinud endale randme ümber peenikest kuldketti ja Zoye valikust leidsingi selle õige. Zoye ehted on julge valik julgele naisele! Sellel on ka südamekujuline lukk ja võti. Armas ja igati sobilik kingitus ka kallimale.

Kuldsed rõngad on iga ehtekarbi must have. Need on ideaalsed kaaslased nii madala hobusesaba, krunni kui ka Hollywoodi lokkide juurde. Ükskõik kas leiad üles oma sisemise ladina printsessi või tahad lihtsalt teksadele ja valgele T-särgile aktsenti lisada.

Aega ei saa osta, kella aga küll. Öeldakse, et viimast ei tohi kinkida, sest see paneb suhtele aja peale ja viib inimesed lahku. Mina soovitan ebausu õlgadelt maha raputada või siis teha ajanäitaja kingituseks iseendale. Siinne on küll kuldselt kiiskav, aga mitte üle võlli, vaid parajalt, et stiilsus säiliks.

Olen täheldanud, et peagi lähenevad jõulud ja aastavahetus on populaarne aeg kõige erilisema sõrmuse kinkimiseks. Vähemalt sotsiaalmeedias näeb siis järjest rõõmusõnumeid.

Üks maailma edukamaid turunduskampaaniaid pärineb ühelt Ameerika juveelifirmalt, mis istutas aastakümneteks inimeste pähe arusaama, et kihlasõrmus peab maksma ühe kuu palga. Arvestades, millised on inimeste kommunaalkulud ja kui palju läheb hiljem maksma valge kleidiga pidu, ei kõla see sugugi mõistlikult. Olen seda usku, et kihlasõrmus võiks olla teemandiga, aga see ei tähenda, et briljant peaks olema nii suur, et sukkpükse lõhub. Õige kaaslase puhul vastataks ka traadist sõrmusega palumisel „jah“, ehkki teemandiga variant meeldib 99% juhtudest siiski ilmselt rohkem. Eriline võit on see, et on olemas ka eksemplare, mille hinnasildil on nullidega kokku hoitud.

Selle sõrmuse muudab eriliseks fakt, tegemist on laboris kasvatatud teemandiga. Kõik sarja STARDUST teemandid on kasvatatud sertifitseeritud laboris, kasutades jätkusuutlikke protsesse, mis tagavad suurepärase kvaliteedi ja taskukohased hinnad.

Tee kaunite ehetega lähemalt tutvust e-poes given.ee või kogu inspiratsiooni nende sotsiaalmeediakanalitest:

Jaga
Kommentaarid