Tänapäeval kiiresti arenev liposoomtehnoloogia võimaldab luua toidulisandeid, mis aitavad muuta vitamiinid ja mineraalained meie kudedele ning rakkudele paremini omastatavaks. See on võimalik tänu liposoomi lipiidide kaksikkihile, mis on struktuurilt sarnane inimese keharakke katva membraaniga.

Täpsemini selgitades on liposoomsete vitamiinide ja mineraalide toimeained kapseldatud liposoomi ehk imetillukesse rasvaraku taskusse. Selline kapseldusviis aitab toimeainetel mao karmis keskkonnas elus püsida, muutmata kujul kudedesse jõuda ning parandada ka vitamiinide ja mineraalide imendumist.

Ecoshi liposoomne C-vitamiin

C-vitamiin on võimas antioksüdant, mis kaitseb sinu rakke ja DNA-d oksüdatiivse kahjustuse eest, annab kehale energiat, aitab organismil moodustada kollageeni, tugevdab immuunsüsteemi ning vähendab väsimust ja kurnatust.

C-vitamiini puudusest annab keha väga kiiresti märku ja esimesed vaegusele viitavad signaalid võivad olla näiteks väsimus, vastuvõtlikkus infektsioonidele, sinikate kergesti tekkimine, veritsevad igemed või haavade kehv paranemine.

Ecoshi liposoomsel C-vitamiinil on mitmeid eeliseid:

  • liposoomide abil toimetatakse C-vitamiin kõige otsemat teed pidi sihtpunkti, ilma et see laguneks;

  • liposoomne C-vitamiin imendub paremini ja sel on pikatoimeline mõju;

  • piisab väiksemast C-vitamiini annusest;

  • liposoomne C-vitamiin on õrn maole ja ohutu ka ülitundlikkuse korral.

Ecoshi liposoomne magneesium

Magneesium on oluline mineraalaine, mis aitab kaasa normaalsele närvisüsteemi talitlusele, lihaste tööle, valgusünteesile, energiavahetusele ning vähendab väsimust ja kurnatust. Samuti aitab magneesium hoida luid ja hambaid.

Magneesiumipuudusest võivad märku anda sellised sümptomid nagu lihasspasmid ja krambid, väsimus ja nõrkus, stress, liigne ärevus ning mäluhäired.

  • aitab tõhusamalt ületada magneesiumi imendumise ja omastamisega seotud tõkkeid ning toetab organismi normaalset toimimist magneesiumi defitsiidi ja selle suurenenud vajaduse korral;

  • on hästi imenduv, stabiilne ja toetab lihaste, närvisüsteemi ning psühholoogiliste funktsioonide normaalset toimimist magneesiumipuuduse korral;

  • aitab kaasa väsimuse vähendamisele ja tugeva luustiku ning tervete hammaste moodustumisele.

Tutvu kõigi Ecoshi liposoomsete vitamiinidega Ecoshi e-poes.

Jaga
Kommentaarid