Sõprade soovitusel osutus Mobire autopargist Antsu valikuks Toyota RAV4, mille seltsis on juba omajagu sõidukilomeetreid kogunenud, kuid sellegipoolest on mees endiselt üllatunud sellise teenuse mugavuses ja sellega kaasnevas kindlustundes. Otsuse tegemine polnud Antsu sõnul aga sugugi lihtne. „Võiks arvata, et rendiautode valikus on eelkõige teada-tuntud töökindlad automargid, kuid Mobire autopark üllatas oma laia valikuga – on nii väiksemaid kui ka suuremaid mudeleid, linnamaastureid, elektri- ja ka luksuslikumaid autosid. Škoda, Toyota, BMW, Mercedes või Tesla – vali, millist vaid soovid,“ kirjeldas ta.

Kindlustunne 24 tundi ööpäevas

„Sõidan iga päev küllaltki pikki vahemaid, lisaks on mul maakodu Võrumaal, seega on minu jaoks oluline, et mis ja kus tahes mu autoga juhtuma peaks, ei jää ma hätta,“ tõi tuntud hüpnotisöör välja enda jaoks olulise aspekti täisteenusrendi puhul. Nimelt tagab Mobire kliendile ööpäevaringse abi kõigi sõidukiga seotud küsimuste või ettetulevate probleemide korral.

„Olen alati olnud väga halb auto olmeprobleemide lahendamisel – rehvivahetus ja kõik sellised asjad on mul iga kord absoluutselt viimasele minutile jäänud, aga äsja reisilt tagasi tulles sain Mobire teeninduselt kõne, et peaksin rehvid ära vahetama – see oli minu jaoks eriline üllatus,“ kirjeldas Ants hiljutist seika oma hoolika kliendihalduriga. Nimelt hoiavad täisteenusrendi puhul spetsialistid pidevalt näpuga järge, et kõik vajalikud autoga seotud toimingud saaksid tehtud, ning pakuvad ise ka vastavad ajad välja. Auto hoolduse, tehnilise rikke või avarii korral tagab Mobire kliendile alati asendusauto.

Rahalised kulud kontrolli all

Autot omades võivad mõnikord sellele kuluvad summad üle pea kasvada – nii tõusis praeguses majanduslikus olukorras Antsu autoliising euribori tõusu tõttu 600-lt eurolt 800-le. „Mul on Mobires sõlmitud fikseeritud kuumaksega leping, kus makse püsib muutumatuna kogu rendiperioodi jooksul. Selle sisse on arvestatud ka kõik lisanduvad kulud, seega üllatusi pole ning tean täpselt, kui palju kulutusi mul seoses autoga iga kuu on,“ ütles terapeut.

„Seetõttu sobib Mobire hästi rahatarkadele inimestele, kes soovivad selget ülevaadet oma auto kuludest ja tahavad vältida ootamatuid ning suuremaid autoga seotud väljaminekuid,“ lisas ta.

Täisteenusrent sobib igaühele

„Ilmselt ei leidu inimest, kes kõiki rendiga kaasnevaid mugavusi ei sooviks – aega ja närvirakke jääb oluliselt rohkem alles ning kes neid ikka sõiduki peale kulutada raatsiks,“ kirjeldas Ants. Olulise sihtrühmana toob ta siiski välja aktiivsed inimesed, kes soovivad võimalikult vähest ajakulu auto hooldusele. Ta lisab, et Mobire täisteenusrent on ka paindlik, sest soovi korral saab auto tagastada, uue vastu vahetada või välja osta juba enne rendiperioodi lõppu.

„Ma kujutan ette, et eriti mugav on see teenus aktiivsetele naistele, kuid miks mitte ka meestele, kes ise autodega eriti sina peal ei ole – eksperdid teevad kogu autohooldusega seonduva nende eest suurima heameelega ära ning autoomanikule jääb vaid sõidurõõm,“ ütles Ants.

Täpsemat infot Mobire täisteenusrendi kohta leiad SIIT

Jaga
Kommentaarid