Avastamaks uut parfüümi, on mõistlik alustada väiksemast kogusest. Macta Beauty ilukaubamajas on saadaval lai valik lõhnu eri suurustes, vastates nõnda erinevatele eelistustele. Ostes alustuseks väiksema, 30- või 50-milliliitrise parfüümi, saad testida, kuidas lõhn nahal mängib. Kui parfüüm on juba sinu südame võitnud, võid oma iluarsenali juba suurema pudeli lisada.

Meie keha reageerib erinevalt lõhnanootidele ja -akordidele, mistõttu ei tasu parfüümist hetk pärast lõhna pihustamist veel arvamust kujundada, vaid lasta sellel nahal „settida“. Nahakeemia on meil kõigil erinev, mistõttu on ka lõhnad nahal erinevad – parfüüm, mis lõhnab ühtmoodi sõbranna kaelal, ei pruugi samamoodi toimida sinu omal. Samuti mõjutab lõhna olemust meid ümbritsev keskkond ja temperatuur, millele meie nahk reageerib, kirjutab Beautinow.

1. Parfüümikomplektid on pühade saabudes ideaalsed kingitused, mille leidmine kuuse alt täidab iga naise ülevoolava rõõmuga. Versace Bright Crystal ja ihupiim on Macta Beauty klientide seas üks armastatumaid valikuid. Tegu on puuviljase ja värske lillelise lõhnaga. Populaarse lõhna tipunoodid on granaatõun, musta sõstra jäised nüansid, lootosõied ja muskus, moodustades üheskoos harmoonilise segu. Kütkestav ja sensuaalne lõhn sobib tugevale ja enesekindlale, kuid siiski naiselikule ning glamuursele naisele.

2. Giorgio Armani Si on kahtlemata üks neist lõhnadest, mis jääb meelde. Sõnad, mis seda lõhna iseloomustavad, on šikk ja meelas, kuid samas intensiivne ning pehme. Parfüümi muudab meeli kütkestavaks Sitsiilia bergamot ja mandariiniõli aroomid, mille südamest võib leida roosi, neroli eeterliku õli ja Egiptuse jasmiini. Soojades alatoonides on tunda patšulit, heledat puidu, merevaiku ja muskuse akorde. Magus vanill annab parfüümile kauakestva ja unustamatu aroomi.

3. Lõhna Lancôme La Vie Est Belle keskne kontseptsioon on naise loomulik ja lihtne ilu, tema vabadus leida üles õnne valem. Lõhn on inspireeritud rõõmust ja naudingutest, mida peidavad endas väikesed asjad. Naiseliku ja värske lille-puuviljase parfüümi võtmekomponendiks on iiris, mille magus aroom on läbi põimunud lõhna südamest vallanduva jasmiini ja apelsiniõite elegantse aroomiga.

4. Gucci Bloom kannab endas kaasaegse ja mitmekülgse Gucci naise iseloomu, millest õhkub rikkalikku õitsvat lilledest kantud aroomi. Parfüüm ühendab endas naturaalse jasmiini ja kütkestava tuberoosi akordid. Tegu on lõhnaga, mida on raske pelgalt ühe sõnaga iseloomustada. Lõhna looja Alessandro Michele on kirjeldanud lõhna nõnda: „Ma tahtsin rohelist lõhna, julget lõhna, mis viib teid avarasse aeda, mis on täis lilli ja taimi, külluse buketti. Aed on sama ilus kui naised; värviline, metsik, mitmekesine ja kus on kõike. Gucci Bloom lõhnab selle aia järele, viies teid reisile kohta, mida tegelikult ei eksisteeri.“

5. Dior Christian J’adore näol on tegu rikkaliku kuldse lõhnaga, mille nootides on esikohal lilled ja puuviljad. Taevalik, ihaldusväärne ja nauditav – naiseliku parfüümi kehastus. Lõhnanootides segunevad pirn, freesia, magnoolia ja virsik, seeder, melon, tuberoos ja orhidee, bergamot ja roos, vanill ning sandlipuu. Glamuurne parfüüm on muutunud ajas väga ihaldatuks, mistõttu leiab lõhnast rohkelt erinevaid variatsioone.

Kui sobiv lõhn välja valitud, tasub meeles pidada, et lõhna tuleks hoida pimedas, eemal päikesevalgusest. Samuti meeldib parfüümidele kuiv ja jahe keskkond, kus temperatuurid pole muutlikud. Just nõnda püsib su uus lemmiklõhn võimalikult kaua värskena!

Jaga
Kommentaarid