Enne Moschino ridadesse asumist kuulus Davide Gucci tiimi. Ta ühines kuulsa Itaalia moemajaga aastal 2004. Temast sai aastate jooksul naisterõivaste peadisainer. Veebruaris esitles ta koos Michele ja Sabato De Sarnoga selle aasta sügiskollektsiooni.

Davide Renne on öelnud, et moes on nagu elus – eesmärk on iseennast tundma õppida. Ta sündis ja kasvas Follonicas Toscanas. Mees on öelnud, et juba keskkooli ajal sai ta aru, et mingil müstilisel põhjusel joonistab ta kogu aeg naiste rõivaid. Davide õppis Firenzes Polimoda moekoolis. Ta on öelnud oma õpingute kohta, et sel ajal saabus vabadusetunne ja loov teekond said tema elu osaks.

Moelooja Davide Renne

Pärast kooli lõpetamist kolis Davide Milanosse, kus ta töötas neli aastat Alessandro Dell’Acquaga, keda ta on nimetanud oma esimeseks õpetajaks ja moementoriks.

Gucci sügis 2023

2003. aastal töötas Davide lühikest aega brändiga Ruffo Research, pärast seda ühineski ta Gucciga, kus ta veetis kaheksa aastat. „Alessandro Michele õpetas mind suuremalt unistama, innustas mind edasi tegutsema ja aitas mu unistustel täide minna,“ on Davide öelnud.

Gucci sügis 2023

Moelooja Davide Renne sündis 7. juulil 1977 ja suri 10. novembril 2023.

Allikas: Vogue

Jaga
Kommentaarid