Meie kvaliteetsed ja turvalised intiimlelud on nagu jõulude ajal küpsetatud piparkoogid – täiuslik segu magusast ja vürtsikast! Aga pole vaja muretseda, ohutus ei tähenda igavust. Meie leludega saad avastada uusi naudinguid ja tundmusi, mis panevad kerkima mõlemad kulmud ... ja mitte ainult kulmud.

Et leludest kõige rohkem mõnu tunda, kasuta ikka libestit, näiteks huvitavaid Brazilia ballsi kuule – need on erinevate efektidega pallikesed, mis sulavad su käte vahel mõnusaks naudingugeeliks. Neid on hea kaasa võtta, need on diskreetsed, valmis parajas koguses ja miks mitte kuule ka sussi sisse panna.

Ja loomulikult on superkommiks kingikotti vedelad vibraatorid – mis need on? Erinevate afrodisiaakumide, leheõlide, ingveri jne abil surisema panevad geelid. Tavaliselt kantakse geeli otse kliitorile, suurendades selle tundlikkust. Sõltuvalt sellest, kui palju ja millist toodet sa kasutad, võivad vedelad vibraatorid tekitada pulseeriva efekti, mis jäljendab ja soodustab erutust. Lisaks on paljudel meeldiv lõhn ja maitse (näiteks maasikas, Gin & Tonic, Piña Colada), mis muudavad ka oraalsed vallatused huvitavamaks ja nauditavamaks. Vedela vibraatori kasutamisel tuleks lähtuda ikka põhimõttest, et juurde saab panna, ära võtta on raskem, kuid erinevaid geele tasub igal juhul proovida.

Diskreetsus on võti, lõbu on garanteeritud

Kas sooviksid vibraatorit, mis töötab ainult siis, kui see puutub vastu sind, ja lülitub kohe välja, mil selle eemaldad, et tagada täielik diskreetus? Jah? Siis on just sulle mõeldud Womanizer Premium 2, Womanizer OG ja Womanizer Duo 2. Womanizer, nagu nimigi ütleb, on tõeliselt suurte kogemustega ega jäta vist külmaks küll mitte ühtegi proovijat. Naisteküti kõige madalam režiim on superõrn, nii et sobib ka hellemate kliitoritega, ning tugevaim on lihtsalt varbaid krussitavalt äge. Ja et sellest veel ei piisaks, on Premiumil/Duol ka automaatrežiim, mis tähendab, et Womanizer mängib tugevusega ise. Ehk kütab su üles, laseb pisut rahuneda, kütab veelgi kaugemale, laseb rahuneda … ja edasi juba oskad ise mõelda.

Kui õhkstimulaator pole see, mida otsid, siis kuidas oleks ühe hea keelekaga? Sulle meeldib, kui partner palub seda võluvat mängu, kuid sageli on väsimus kallal või pole lihtsalt tuju. Keelekavibraatorid on siinkohal toredad abilised, näiteks Flicker – väike, väsimatu, diskreetne, piisavalt võimas ja mõnusalt pehme keelega. Lisa vaid oma lemmikut aromaatset veebaasil libestit ja kümme keelekarežiimi lennutavad su hetkeks argimuredest eemale.

Kui rääkida veel keelekast, siis superlahedad „sussikingid“ on ka plahvatavad kõdipulbrid, millega teineteise intiimpiirkonda maitsvaks ja aktiivseks muuta. Vibreerivad huuleläiked, millega iga suudlus on kui vihje … ok, tegelikult võiks suudelda muidugi ka muid piirkondi, mitte ainult huuli (vihje). Ja loomulikult PULGAKOMMID – mis sobiks sussi sisse veel paremini kui temaatiline maasikamaitseline kummikas?

Aga mis siis, kui olid sel aastal hoopis paha?

Ka pahad väärivad kingitust ja seda vastavalt oma koerustükkidele. Kui ainult mõtlesid, aga tegutseda ei jõudnud, sobiksid sulle suurepäraselt Bijoux Indiscretsi ehted, aga muidugi võid kohe ka kammitsate juurde asuda. Valikus on erinevaid värve ja aksessuaare, seega leiad oma nii siis, kui otsid tõhusamat kammitsust, kui ka siis, kui soovid midagi huvitavat oma peoriietuse juurde.

Muidugi ei tohi unustada ka jõuluvana ennast – üks tõhus vits või piits kulub alati marjaks ära. Ja kui tulebki välja, et kõik olid ainult head, siis on hea mantlihõlma all hoida ka vähemalt ühte kõdistit. Meie lemmik on FF Frisky Feather, kuna see on rikkaliku sulestikuga ja paraja pikkusega. Vihje – see sobib suurepäraselt ka mõneks rollimänguks.

Kingitused, mis hoiavad koos

Milline võiks olla kingitus jõuluvanale, eriti, kui ta on päris isiklik? Kingi rõngas – vibratsiooniga peeniserõngas, millest saavad osa mõlemad partnerid. See väike lelu on lisaks ka suurepärane vibraator, mida kasutada eelmängu ajal kõikide erogeensete tsoonide juures või tehes handjob’i. Lisa vaid veebaasil massaažigeeli ja naudi.

Ja kas tead, mis on veel heaks abivahendiks naise jaoks handjob’i tehes? Sageli mehed ei ütle midagi, aga lükkavad sügavamale – tead seda mitte just alati meeldivaimat tunnet? Kingi mehele (teile mõlemale) parajas suuruses masturbaator, mis tekitab täieliku sisenemise tunde. Naudingut suurendavad erinevad tekstuurid ja materjalid, mille kohta nii mõnigi mees ütleb, et „rohkem päris kui päris“. Ja loomulikult on masturbaator hea lelu ka üksinda kasutamiseks.

Aga on ka üks eriline masturbaator, mis sobib kasutamiseks vahekorra ajal mõlemale partnerile või siis mehele ka täiesti lõtvunud olekus, miks mitte ka erektsiooni tekitamiseks või probleemide korral. Selleks võluleluks on Pulse, Pulse Solo on mõeldud kasutamiseks üksi ja Duot saab kasutada koos partneriga vahekorra ajal. See tähendab, et lelu sisemus töötab mehe jaoks ja lelu väline pool on lisavibraator naise jaoks. Vaata rohkem

Kui kingivalik läheb kirjuks, võta juba valmis kinkekomplekt. Nii leiad kinkekarbi, milles on kõik elementaarne soodsalt olemas või on selle sisu täielik üllatus. Komplekt sisaldab eri värvi (punane, roosa, sinine) või erineva sisuga (BDSM, mehele, paarile, anaal) pakke.

Meie valikus on aga ka luksuslikud advendikalendrid, mis peidavad eneses kõik vajaliku õlist libestini ja pesust vibraatorini. Praegu on olemas neli erinevat advendikalendrit ning kõigi nende väärtus tooteid eraldi ostes on oluliselt kõrgem kui komplektina. Seega lisaks ägedale rikkalikule kingitusele hoiad advendikalendriga ka raha kokku!

Sa pole veel leludega tutvust teinud või tahaksid midagi romantilisemat? Loomulikult on hea valik äge kirglik pesu, mõnus massaažiõli ja massaažiküünal. Tee neist kolmest komplekt ja lisaks romantikale hakkab õhus särisema ka erootilisi võnkeid.

Näiteks punane sametine pesu – suurepärane jõuluvana abiline.

Nahkrihmadest bodi – miks mitte kanda mõne pesu või hoopis võrgulise kassikostüümi peal.

Punane velvetkleit, mis embab su keha igat naiselikku kumerust ja teeb selle üliseksikaks.

Loomulikult vaata läbi ka meie uudistooted, mida lisandub iga nädal – seal on palju huvitavat.

Ja ka see pole veel kõik! Kui sinu sisemine kokkuhoidja hakkab muretsema, et „Oh, jõulud on ju kallid“, siis ära muretse. Meil on ka eripakkumiste nurk, kus sinu rahakotisõbralikud unistused tõeks saavad. Vaata meie sooduspakkumisi, kus allahindlused on nii head, et isegi jõuluvana tahaks oma nimekirja üle vaadata.

Jälgi meid ka Facebookis ja Instagramis, nii saad uutest pakkumistest alati kiiresti teada. Või tule külasta meid Tartus, Kuperjanovi 18a.

Pea meeles, jõulud on aeg anda (ja natuke ka saada), nii et ära jäta kasutamata võimalust rõõmustada end ja oma kallimat mõne tõeliselt erilise kingitusega!

Head katsetamist ja uusi naudinguid!

Alati Sinu
Kirg.ee

Jaga
Kommentaarid