Kas oled otsinud kohta, kust soetada looduslikke ilutooteid, kuid ei ole enda jaoks veel seda õiget leidnud? Siis on aeg tutvust teha e-poega Võluhaldjas.

Võluhaldjas on ettevõte, mis sündis soovist muuta inimeste elu paremaks looduslikul moel. Nende valikust võib leida tooteid nii vaimse kui ka füüsilise heaolu parendamiseks.

Asutaja on Võluhaldja sünniloo kohta rääkinud nii: „Idee sündis lihtsast soovist luua koht, kus saab ostelda mitmekesiselt, teades, et iga toode on hoolikalt valitud selle potentsiaali tõttu parendada meie klientide elukvaliteeti.“

Anne & Stiili lemmikud

Sellest mõnusast poest valis Anne & Stiili toimetaja Riina Palmiste välja mõned lemmiktooted, mida teile nüüd tutvustame.

Kodune keha- ja juuksehoolitsus

Kodused spaaõhtud on nii mõnusad! Pärast väsitavat nädalat ei ole midagi paremat kui kvaliteetaeg iseendaga – Võluhaldja kehakoorijad ja niisutavad kehavahud on selle jaoks ideaalsed.

Toitev kehakoorija

„Pean tunnistama, et kehakoorimine ei ole kuulunud traditsiooniliselt minu enesestmõistetavate hooldusrutiinide hulka. Ikka olen kippunud sellest mööda hiilima. Strateegia, mis siis töötab, on valida nii hea lõhnaga koorija, et sa lõpuks ikkagi ei suuda sellele vastu panna. No ja pärast on ju niikuinii olemine mega!“

Selles õhulises vanaema maasikamoosi lõhnalises nahka hooldavas, sügavniisutavas ja toitvas kehakoorijas koorivad suhkruterakesed õrnalt nahka, samal ajal kui kasulikud õlid hooldavad: jojobaõli sügavniisutab, A-vitamiini ja aminohappeid täis mustköömneõli vähendab oluliselt nahapõletikest põhjustatud punetust ning armistumist ja riisiõli ennetab enneaegseid kortse. Seda kasutades tundsin, kuidas nahk muutus siidpehmeks ja siledaks.

Niisutav kehavaht

„Kui parfüümiriiulil ma enamasti tsitruseliste lõhnade poole ei vaata, siis kehahooldustoodetega on risti vastupidi. See ananassi ja papaiaga kehavaht rändas minuga puhkusel spaasse kaasa ja oi kui jumalikult hästi see töötas pärast kloorises basseinivees ligunemist. Saanud heast asjast haisu (no pigem siiski väga hea lõhna) ninna, mäkerdasid end uue lemmikuga sisse ka minu õde ja ema.“

Selle imeliselt lõhnava ananassi ja papaia kehavahu valmistamiseks on kasutatud mangovõid, mis on meie nahale kasulik mitmel põhjusel. Esiteks on mangovõi täiesti looduslik toode – see niisutab, on põletikuvastane, kaitseb, rahustab ja tervendab. Teiseks muudab see naha siledaks ja elastseks ning parandab naha üldist tervist ja välimust. Kolmandaks tugevdab mangovõi naha loomulikku kaitsebarjääri, mis aitab nahal säilitada niiskustasakaalu ja hoiab ära kahjustusi ning kuivamist.

Maagiline juukseõli

„Kuigi kasvumaagiat minu juuksed ei vaja – juhtumisi on mind õnnistatud päris korraliku pahmakaga –, siis heitlused kuivade juustega pole võõrad mullegi. Õnneks toimib Kihara Maagia suurepäraselt ka selle probleemi vastu ja teeb juuksed oluliselt kergemini kammitavaks.“

Kihara Maagia juukseõli on kokku pandud mitmetest juustele ja peanahale kasulikest õlidest:

Kastoorõli on looduslik palsam, mis hoiab juuksed terved, läikivad ja pehmed. See õli sisaldab suures koguses oleiin- ja linoolhapet ning taastab juuste normaalse seisundi. Kastoorõlil on pehmendavad omadused, mistõttu sobib see ideaalselt kuivadele ja kahjustatud juustele.

Passiooniõli on kõrge antioksüdantide sisaldusega, mis aitab vältida juuste väljalangemist. Selle õli niisutavad koostisained muudavad juuksed siledamaks ja õli annab ka volüümi.

Rosmariiniõli tõhustab vereringet ja parandab juuksefolliikulite verevarustust. Kui juuksefolliikulitel pole piisavat verevarustust, võib see juuste kasvutsükli kasvufaasi lühendada ja aja jooksul põhjustada juuste väljalangemist. Rosmariiniõli põletikuvastased omadused aitavad vähendada ka peanaha ärritust, kõõma ja sügelust.

Kõik ühes

„Langesin hiljaaegu mitme suunamudija reklaami ohvriks, kes promosid Aleppo seepi kui võluvitsa akne vastu. Tundes enda näonahka (kui esimesed vananemisilmingud välja jätta, käitub mu nahk kohati nagu parimas eas puberteetikul), ei olnud mul ka midagi kaotada. Aga paistab, et seekordne ohverdus tasus end ära – on nüüd süüdi Aleppo seep või miski muu, aga uusi põletikulisi koldeid pole juba mõnda aega näha olnud.“

Aleppo seep:

  • puhastab nahka ja juukseid loomulikke eeterlikke õlisid eemaldamata;

  • niisutab ja toidab kuiva, ketendavat nahka;

  • võib aidata lahendada nahaprobleeme, nagu ekseem, psoriaas, dermatiit ja akne;

  • rahustab punetust, ärritust ja põletikku;

  • on antiseptiliste, antibakteriaalsete ja seenevastaste omadustega;

  • sobib ka kõige tundlikumale nahale.

Suure valiku looduslikke ilu- ja heaolutooteid leiad veebilehelt www.voluhaldjas.ee.

Mine ja avasta enda jaoks uus looduslik ilumaailm!

Jaga
Kommentaarid