Uuringute kohaselt ootavad kõik inimesed tähtpäevadel eelkõige lihtsalt meelespidamist. Teame kõik ka vastust küsimusele „Mis ma sulle kinkida võiksin?“. Kuid olgugi et kallile inimesele oled kõige suurem kingitus tõenäoliselt just sina, jääb alles soov üllatada lähedasi millegi meeldejäävaga.

Sirvides erinevate uuringute tulemusi ja kuulates läbi aastate oma kliente, saame öelda, et kingitustest rääkides eelistatakse üllatusi, mis on:

  • püsiva väärtusega, mitte ühekordsed;

  • praktilised, mitte lihtsalt iluasjad;

  • hingestatud ja personaalsed, mitte suvaliselt poeriiulilt kaasa krabatud;

  • asjad, mida tahaks, kuid ehk ise ei raatsi osta.

Üheks heaks lahenduseks on siinkohal just Prosawoodi vinged personaalse graveeringuga käekellad, päikeseprillid ja telefonikorpused!

Oleme veendunud, et Prosawoodi tooted on vaieldamatult oma kategoorias maailma täielik tipptase nii kvaliteedilt kui ka disainilt. Kuid just personaalne graveering on see, mis muudab kingituse eriliseks ja näitab hoolivust. Selleks ei pea sa vahetama kümneid tüütuid meile või proovima telefonis kellelegi selgeks teha, millist tähekest nime kõrvale sooviksid. Piisab vaid sobiva toote välja valimisest Prosawoodi e-poest ning meie megalihtne graveerimismoodul aitab teha ülejäänu. Naudi protsessi, tunne ennast disainerina ja tee tellimus ning oota seda mõnusat paki saabumise sõnumit.

Prosawoodi käekellad, päikeseprillid ja kaardihoidjad ning muud vinged tooted leiad meie e-poest. Mõnusat uudistamist!

Jälgi meid ka:

Jaga
Kommentaarid