Kas teadsid, et hüaluroonhappe vähenemine nahas ja naha vananemine on otseselt seotud? Hüaluroonhappe järkjärguline vähenemine nahas vastutab naha dehüdratsiooni, elastsuse kadumise ja kortsukeste ilmumise eest, mis aastate jooksul paratamatult toimub. Hiljem mõjutavad need tekkinud muutused juba ka naha sügavamaid kihte.

Hüaluroonhappe, kollageeni ja elastiini loomulik tase nahas hakkab langema juba alates 25. eluaastast, mistõttu vajab nahk lisatoidet juba varakult.

SALANIPP! Valides hüaluroonhappetooteid, on eriti oluline silmas pidada üht väga olulist detaili – selleks, et hüaluroonhape täidaks ootused, peab see olema ülimadala molekulmassiga, vähemalt tuhat daltonit. Ainult siis saab nahk piisavalt niisutatud ja toimeained jõuavad ka naha sügavamatesse kihtidesse, andes soovitud aladele täite.

Siinkohal soovitab ka staažikas kosmeetik Lea Huuse enda ja oma paljude klientide lemmikuid Fillerina 12HA näohooldustooteid, milles on 12 eri molekulmassiga hüaluroonhapet, kolme kollageeni ja kahe elastiini molekule. Selleks, et hoida nahka pingul ja võimalikult kaua nooruslikuna, on Fillerina väga madala molekulmassiga aktiivtoimeained võimelised tänu transdermaalsele tehnoloogiale (Šveitsi patent CH 711 466) rikkalikult täitma ja tihendama ka kõige sügavamaid nahaaluseid kudesid.

2. Miks on hüaluroonhape eriti vajalik just kuumalvõi külmal perioodil?

Nii kuum, kui ka külm ilm kuivatavad nahka ja võivad häirida selle terviklikkust. Kui nahk on liiga kuiv, võib naha välimus ja kaitsefunktsioon tõsiselt kahjustuda. Pikaajaline niiskuse puudus võib põhjustada nahas põletikku, tekitada kortse ja kaasa tuua enneaegse vananemise.

Iga nahatüüp vajab sügavat niisutust ja seda just külmemal perioodil, et saaks säilitada õige tasakaalu, oma värskuse ning sära. Niisutatud nahk on terve nahk.

3. Sinu ilu võti, et erilistel hetkedel parim välja näha – vali kodune kaks ühes süstivaba intensiiv-täiteainekuur

Nagu teame, põhineb nahahooldus kolmel põhimõttel: õrn, kuid tõhus puhastus, täiuslik niisutamine ja kaitse. Üks väga hea vahend naha taaselustamiseks ja koduseks noorendamiseks on paljude naiste lemmik, 2023. aasta bestseller Fillerina 12HA intensiiv-täiteainekuur.

Tegemist on kliiniliselt tõestatud alternatiiviga ilusüstidele – tänu oma uuenduslikule ja ainulaadsele võimele tungida ka naha sügavamatesse kihtidesse aitab see eri vanuses naistel:

  • ennetada, täita ja siluda miimikakortse ning vanusest tingitud kortsukesi;

  • tõsta näokontuuri, lisades põsesarnadele ja huultele volüümi;

  • toetada nahastruktuuride, nagu kollageenkiud, elastsed kiud, rakuväline maatriks, uuenemist;

  • elustada intensiivselt nahka, niisutada ja toita sügavuti;

  • tihendada nahka ja muuta seda pringimaks ning elastsemaks.

Sinu õhtune kauni naha neljasammuline iluprotseduur:

Samm 1. Puhasta nahk õrnalt kooriva Pre-Fillerina puhastuskreemiga.

Samm 2. Joo kaks klaasi vett! Hüaluroonhape armastab ja vajab vett.

Samm 3. Kasuta Fillerina 14-päevast hüaluroonhappe täiteainekomplekti. Tõestatud uuringud näitavad kortsude sügavuse vähenemist 21,8–54,8%.

Samm 4. Pikenda täiteainekuuri Fillerina 12HA spetsiaalsete päeva- ja öökreemidega.

Tooted, mida tõesti ARMASTATAKSE

Uus Fillerina 12HA erihinnaga kinkekomplekt on täiuslik lahendus, mis on loodud sinu kaunilt ilmekate silmade ja huulte volüümika ilu väljatoomiseks.

Too nooruslik sära oma silmadesse tagasi – tõsta langenud silmalauge ja täida silmaümbruse kortse!

Õrn ja kuivem silmaümbrusnahk vajab intensiivset hooldust. Väga efektiivne abivahend silmaümbrusnaha kergeks, kuid intensiivseks toetamiseks ja tõstmiseks on Fillerina 12HA silmadele ja silmalaugudele kohese tuntava efektiga silmaümbruse tihendav täitegeel.

  • Täidab vajunud silmaaluseid, kanavarbaid ja tõstab silmalauge.

  • Pinguldab silmaümbruse nahka.

  • Aitab vähendada silmaümbrusnaha mikrokokkutõmbeid.

  • Aitab ennetada uusi kortsukesi ja hoida naha nooruslikuna.

  • Parandab nahaalust struktuuri.

Naerata täie rõõmu ja südamega, sest Fillerina 12HA silmade ja silmalaugude täitegeel aitab vähendada silmade ümber tekkivate kortsukeste moodustumist. Selleks on tootesse lisatud atsetüülheksapeptiid-30, mis vähendab naha mikrokokkutõmbeid, mis toovad naha miimikajooni rohkem esile (aktiivse koostisosa test).

Lisa oma naeratusse sensuaalsust täidlasemate huulte ja silutud suuümbrusnahaga

Huultele ja suukontuurile aitab kaunist pinguldatud ja täiteefekti ning plastilisust anda kõrge kontsentratsiooniga 12 erineva hüaluroonhappe, kolme kollageeni ja kahe elastiini molekulidega Fillerina 12HA huulte ja huuleümbruse piirkonna täitegeel, mis:

  • annab huultele ja suuümbrusele täidetud ning tõstetud efekti;

  • täidab suuümbruse kortsukesi ja annab suukontuurile pinguldatud efekti;

  • annab huultele intensiivse niisutuse ja muudab need pehmeks.

Täitegeeli koostisesse on lisatud ka spetsiifiline komponent, mis on eriti tõhus kollageeni sünteesi stimuleerimisel naha tasemel, aidates seeläbi lühi- ja pikaajaliselt vähendada vananemisest tingitud nähtavaid märke huulekontuuril (tõestatud aktiivtoimeaine testiga). Nahaaluse mikrotsirkulatsiooni stimuleerimiseks on Fillerina huulte ja suu täitegeeli aplikaatori ots varustatud kolme väikese roostevabast terasest kuuliga, mis pakuvad eriti mõnusat jahutavat massaaži.

* Selle eksklusiivse kinkekomplektiga saad nüüd Fillerina 12HA Eyes & Eyelids ja Fillerina 12HA Lips & Mouth tooted erihinnaga, et saaksid kogeda enda graatsilist ilu.

Tegutse kohe, sest erikomplektid on saadaval vaid piiratud koguses!

Just nüüd on õige aeg taas oma nahka armuda ja kinkida ilu ka oma kõige kallimatele. Vaata parimaid pakkumisi siit: www.labo.ee.

Jaga
Kommentaarid