Kollageeni toidulisandite maailma maitsev revolutsioon

Iluampsude maailmas pole ilu, tervis ja nauding üksteist välistavad märksõnad! Iluampsude valik on teadlikult kasvanud mitmekesiseks, sest, mis seal salata, pidevalt ühest ja samast maitsest tüdineb pikapeale. Kui valikus on aga palju erinevaid, saab kasvõi iga kuu uue maitsega katsetada.

Pakume seitset ahvatlevat maitset, igaühes rikkalikult kollageeni. Lisaks leidub ampsudes olulisi iluvitamiine, nagu biotiin, C-vitamiin ja aktiivsetele inimestele suunatud variantides glükosamiin. Esimesest ampsust alates on selge, et tegemist ei ole lihtsalt tavalise toidulisandiga – see on tõeline maiuspala, millega koos oma iluteekonnale suunduda.

Eternal Youth Iluampsud

Iluampsud – kes ei tahaks saada isuäratavat ilukingitust!

Nii mõnigi klient on öelnud nende kohta nii: „Ampsude pakendid näevad nii isuäratavad välja, et käsi lausa sirutub riiulilt neid haarama. Eriti meeldiv on aga tõdeda, et pakendis sisalduvad väiksed ampsud on päriselt ka täpselt nii maitsvad, nagu lubatakse!“

Erksad ja värvilised pakendid paljastavad rõõmsad öökullikujulised kummikommid või krõmpsuvad kollageenipallikesed, mis toovad naeratuse näole esimesest ampsust alates. Iluampsud on mõeldud olema nauding nii meeltele kui ka välimusele.

Kui muidu toidulisandeid pigem kingituseks ei viida, siis Iluampsud on väga levinud kingitus näiteks tähtpäevadeks ja pühade ajal. Elevust ja põnevust on pakikese välja ilmumisel alati palju igas seltskonnas, sest kes ei tahaks saada isuäratavat kingitust, mis on nahale, juustele ja küüntele kasulik.

UUDIS! Kelmikalt krõmpsuvad kookose ja valge šokolaadiga kaetud Iluampsud merelise kollageeniga!

Eternal Youth Iluampsud

Ahjusoojad vahvad ja maitseküllased krõmpsuvad pallikesed sobivad absoluutselt kõigile. Need on hea kink nii naistele, sõbrannadele, tädidele, emadele, vanaemadele, peikadele, onudele, sportlastele, oma ilu eest hoolitsevatele inimestele kui ka kõigile teistele, kes soovivad oma tervist või välimust kollageeni ning muude kasulike aktiivainetega toetada.

Mallu Mariann Treimann

IG: mallukaz

„Lõpuks ometi on keegi leiutanud viisi, kuidas kollageeni on mugav sisse süüa. Reaalselt ei ole minust mingi pulbri smuuti sisse segajat, aga kui miski maitseb nagu komm, siis jumala eest, andke kätte! Just sellised need Eestis loodud Iluampsud on (muide, ema ja tütre koostöö vili, kes samuti ilmselt otsisid viisi, kuidas kauem kabedana püsida).

Valikus on kookoseampsud (mis maitsevad nagu Raffaello kommid, miinus see kreemine sisu siis), krõbedad šokolaadipallid ja kummikommid. Minu enda lemmikud on kookose Iluampsud, aga tegelikult ma usun, et need kõik petavad nii ära, et kui keegi ei ütle, ei saaks sa elu sees aru, et tegemist pole maiustustega. Päevas üle nelja neid sööma ei peaks, aga ma ütlen, et sellega võib keeruliseks minna…“

Eternal Youth Iluampsud

IG: browmaniac.ee

„Minu oktoobri lemmiktoodeteks... Okei, tegelikult ma valetaksin teile, kui kirjutaksin nii. Alustame ikka ausalt.

Minu armsa mehe ilulemmikuks on Eternal Youth Iluampsud, mille kohta ta ütles, et inimene kes need leiutas on geniaalne ja endiselt nuiab, et millal ma neid juba juurde tellin. Ei vaidle vastu, tõepoolest on tegu innovaatilise toidulisandiga. Ka nende igapäevane tarvitamine ei tundu üldse kui tüüpiline „lähen-kööki-oma-toidulisandeid-sööma,“ vaid pigem on Iluampsude tarvitamine mõnus, kiire ja magus AMPS päevajooksul. Soovitame mõlemad neid kahe käega.“

Iluampsud leiab e-poest rosena.ee, kus tavahinnaga tooted on koodiga ILUAMPSUD –20% kuni 31.12.23. Lisaks on valik Eternal Youthi ampse leitav Tradehouse’i, ProKosmeetika ning Saare Kaubamaja Ilumaailma kauplustes ja Beautiful Me rullmassaažisalongides.

Jaga
Kommentaarid