Hiti „Anti-Hero“ laulja Taylor jätkas oma koolitüdrukuliku stiiliga. Lühikesele Miu Miu seelikule oli ta peale visanud Ganti sooja nahkjaki. Jalas olid tal aga kirsipunased plokk-kontsaga saapad. Sooja tagamiseks oli tal seljas ka oliiviroheline kampsun. Ridikül oli aga kaamelikarva. Puudu ei olnud ka talle omaseks saanud punane huulepulk ja kelmikas lainerijoon.

Selena Gomez kandis pikka ussimustrilist mantlit ja sellega haakuvat miniseelikut. Mõlemad on loonud Rejina Pyo. Lauljatar oli komplektile lisanud musta sviitri, kergelt läbikumavad sukkpüksid ja üle põlve ulatuvad Stuart Weitzmani saapad.

Zoë Kravitz hoidis tagasihoidlikku joont ning kandis suurt mantlit ja lohvakat nööpidega punast pluusi, mille ta oli sobitanud mustade pükste ja sobivate saabastega. Viimase lihvi andis välimusele must pesapallimüts.

Taylor-Joy nägi eneseteadlik välja, ta kandis musta vööga mantlit ja haakuvad laiu pükse. Sära lisasid hõbedase ninaga kingad ja hall sall-müts. Silma torkas punane maniküür nagu Selenalgi.

Delevingne kandis igapäevaseid musti pükse, valget v-kaelusega nööbitavat sviitrit ja sügavrohelist mantlit. Välimusele andsid viimase lihvi mustad kauboisaapad ja käekott.

Allikas: Harper’s Bazaar

Jaga
Kommentaarid