Sama päeva tarne

Soovides kaupa samal päeval kätte saada, vali kassas „Tulen ise järele“. Sa ei pea minema poodi, vaid kauba saab mugavalt kätte Omniva pakiautomaadist.

Tellimus postitatakse Peetri Selveri Omniva pakiautomaati (Veesaare tee 2, Peetri, Rae vald, Harjumaa) samal tööpäeval. Paki automaati jõudmisel saadetakse teavitus.

Suure nõudluse tõttu võib pakk jõuda ka Peetri Keskuse pakiautomaati, sellest antakse teada e-kirja teel. Mõlemad pakiautomaadid on avatud ööpäev ringi, võimaldades paki kättesaamist igal ajal.

Tavapäraste tellimuse puhul, kui ei valita ise järele tulemist, postitatakse pakid samuti samal päeval, aga ostu vormistamise ajal valitud Itella või Omniva pakiautomaati.

Viimase hetke jõulupakkumine

Seega, LoveShop.ee pakub võimalust saada kingitusi kuni viimase hetkeni. Tellimused, mis on tehtud enne 23.12 kell 12.00, postitame ja kui valitud on „Tulen ise järele“, saad tellimuse kätte samal päeval.

Kasuta sooduskoodi SOODUS20 ja naudi 20% allahindlust ning mugavat sama päeva tarne võimalust. Pakkumine kehtib kuni 23.12 kell 11.59.

LoveShop.ee erootikapoest

LoveShop.ee erootikapoes on üle 5100 täiskasvanute toote ja kauni pesu. Kogu kaup on laos olemas, seega puuduvad pikad tarneajad ja tooted on valmis koheseks väljastamiseks.

Tule tutvu LoveShop.ee kogu tootevalikuga ja soeta viimase hetke kingitus sooduskoodiga SOODUS20.

Jaga
Kommentaarid