Hõbe ja pärlid sulanduvad suurepäraselt nii vintage- kui ka kaasaegse stiiliga, luues täiusliku tasakaalu

Pärlid hõbedases raamis – ehtedisainerid on käesoleval aastal oma loomingus põiminud kokku hõbeda ja pärlid ning see kombinatsioon leiab stiiliarmastajate seas innukat kasutamist. Hõbedat koos pärlitega peetakse moodsaks aktsendiks peaaegu igas disainis – kasutada saab vanaema stiilis pärlikeed, hõbedase raamiga pärlitega kõrvarõngaid või eri värvi pärlitega avangardseid ehteid. Sellised kaunistused sobivad ideaalselt nii vintage- kui ka kaasaegsete stiilidega. Vaata rohkem siit.

Rubiinidest, safiiridest ning muudest vääris- ja poolvääriskividest hõbeehted ning lillemotiivid

Kas sinu ehtelaegas näeb välja nagu lilleline heinamaa? Kui ei, siis 2024. aastal on õige aeg lisada oma isiklikku ehtekollektsiooni rubiinid, teemandid, safiirid ning muud vääris- ja poolvääriskivid. Nagu näitavad viimased ehtekollektsioonide kajastused, on paljude maailmakuulsate ehtebrändide kollektsioonides nii klassikalise kui ka moodsa disainiga hõbeehteid vääris- ja poolvääriskividest lillemotiividega. Ühes ehtes võib olla mitte ainult üks või kaks, vaid ka kolm, neli ja viis eri värvi kivi. Soeta kaunis värviline ehe ja vaata, kuidas ümbritsev õhkkond kevadisemaks muutub!

Pikad hõbeketid – massiivsed kividega ripatsid

Ilmselt võib enamiku ehtesõprade kollektsioonides leida mitmeid hõbekette, sest seda klassikalist ehet kasutavad igas vanuses iga stiiliga ehtekandjad.

Kui soovid, et sinu hõbekett annaks 2024. aastal üldpildile modernse aktsendi, siis jälgi, et see oleks piisavalt pikk. Sel aastal on moes pikad hõbeketid, eriti need, millel on massiivsed värvilised vääris- ja poolvääriskivist ripatsid. Kui soovid selliseid ehteid, siis vaata kindlasti hõbedast kaelaehteid GIVEN-i kollektsioonist JOY Silver!

Hetketrend – silmatorkavad hõbedased käeketid ja käevõrud

2024. aasta ei saa olema õrnade ja habraste hõbedast käevõrude aasta – 2024. aasta moetrendid nõuavad massiivsete laiade hõbedaste käevõrude ja -kettide pildile ilmumist. Nende ehete ülesanne ei ole välimust täiendada, vaid saada selle peamiseks aktsendiks.

Hõbekõrvarõngad ja teemantidega sõrmused on alati moes

Muidugi teame, et teemandid on ajatud, kuid teemantidega hõbeehted on midagi veel muljetavaldavamat. See klassikaline kooslus pole moest läinud mitusada aastat ega plaani seda teha ka 2024. aastal. Hõbedased sõrmused ja briljantidega kõrvarõngad säravad taas paljude maailmakuulsate ehtebrändide kollektsioonides. Antud ehtekombinatsioone näeb sageli ka kuulsuste üritustel ja punasel vaibal. Kui sinu ehtelaekas pole veel briljantidega hõbekõrvarõngaid, siis 2024. aasta on õige aeg nendega tutvumiseks – viska pilk peale GIVEN-i ehtekollektsioonidele, ilusaid üllatusi on palju.

GIVEN-i kollektsioonides peegelduvad maailma ehtemoe trendid

Kui soovid näha, katsuda, proovida või osta moodsaid vääriskividega hõbeehteid, külasta GIVEN-i kaupluseid. Sind ootavad ees uue hooaja ehetele iseloomulik lai valik ja värvitoonid. Hõbedast kõrvarõngad, sõrmused, kaelakeed ja käevõrud on saadaval nii klassikalise stiili kui ka moodsate ja julgete kombinatsioonide austajatele.

Kui soovid näha midagi erilist, siis viska kindlasti pilk peale GIVEN-i ehtekollektsioonile JOY Silver, kus tähelepanu köidavad hõbekaunistused, millele on lisatud värvilisi poolvääriskive, ja ajatu disainiga klassikalised hõbeehted. Küsi julgelt GIVEN-i müügikonsultantidelt isiklikult või veebivestluse käigus, kuidas endale või lähedasele kingitust valida.

GIVEN-is on ka järelmaksu võimalus (0% intressi ja 0-eurose sissemaksega), mille saab vormistada mõne minuti jooksul. Tellides e-poest given.ee, saad ehte tellida sulle sobivasse pakiautomaati või valida kättetoimetamise kulleriga. Kui sa ei tea, mida kinkida, kingi valikuvabadus GIVEN-i kinkekaardiga. Valida saad nii trükitud kui ka elektroonilise kinkekaardi vahel.

GIVEN-i kampaaniad:

Kuni 7.01 WOW’ teemantidega erikollektsioon –40%

8.–31.01 allahindlused valitud ehetele 30–50%

Ehete lõpumüük –40% ja –50%

Pakkumised kehtivad püsiklientidele alates 50-eurosest ostusummast nii GIVEN-i kauplustes kui ka e-poes www.given.ee.

Jaga
Kommentaarid