Kate Winslet aastal 2009 võidetud Oscariga

Näitlejatari sõnul saab ta alati aru, kui keegi seda teinud on, sest nad on vannitoas pärast vee laskmist veidi kauem ja väljuvad ruumist kergelt punastades.

Penelope Cruz ja Javier Bardem

Näitlejatest abielupaar Penelope Cruz ja Javier Bardem hoiavad oma auhindu kohas, mis ei ole nii tüüpiline, ent samas võib seda silmanurgast märgata. Bardemi sõnul saab vajadusele salaja selle juurde minna, kujukest taas käes hoida ning siis kiirelt elutuppa naasta.

Tom Hanks

Näitleja Tom Hanks hoiab oma auhindu perekondlikul auhinnariiulil, kus on ka jalgpallikarikad. Muuseas on seal ka ta naisele emadepäevaks kingitud maailma parima ema auhind.

Goldie Hawn koos tütre Kate Hudsoniga

Näitlejatar Goldie Hawn on oma auhinna paigutanud enda mediteerimistuppa. Vahel on see nähtaval kohal, mõnikord aga peidus. Hawn otseselt auhinnaruume ei armasta ning nimetab auhindu ajalooks. See olevat tema filosoofia.

Jamie Foxx

Jamie Foxxi hoiab oma Oscarit aga hoopiski enda mänedžeri juures. Foxxi sõnul on tema enda kodus liiga palju liiklust ja sagimist.

Emma Stone

Näitlejatar Emma Stone avaldas, et tema Oscari eest kannab hoolt ta ema. Stone pärjati parima naisnäitleja auhinnaga filmi „La La Land“ eest 2017. aastal. Pärast suurvõitu saatis saatejuht Jimmy Kimmel talle üllatuse – täpsemalt kummist valged aluspüksid, mis kujukesele jalga panna. Juurde oli lisatud kiri, et kodus võiks ikkagi mingisugune viisakus säilida.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon küll mõtles oma 2005. aastal saadud auhinnast teha uksenupu või väljapaistva kaelaehte, ent kujuke leidis siiski traditsioonilisema koha. Nii on auhind lihtsalt tema elutoas.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence võitis Oscari 2013. aastal filmi „Silver Lining Playbook“ eest. Iga kord, kui keegi külla pidi tulema, kippus ta seda aga ära peitma, kuna ei tahtnud, et kõigil seoses temaga see suursugune auhind meelde tuleks. „Mulle tundus imelik sellist energiat välja anda.“ Lõpuks andis Lawrence auhinna oma vanematele, kes hoiavad seda Kentucky kodus klaveril.

Allikas: WSJ magazine, People

Jaga
Kommentaarid