Kuumakaitsed õhukestele juustele

Õhukesed juuksed on õrnad ja tundlikumad kuumusele, seega on oluline valida kuumakaitse, mis on kerge koostisega ning kaitseb väga kõrgete temperatuuride eest. Nii vähendad kuivuse ja murdumise ohtu, säilitades juuste tervist.

Kerge koostisega Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner on sirgendamiseks mõeldud kuumakaitsesprei, mis aitab taltsutada ka väga lokkis juukseid. Pihus moodustab juustele nähtamatu barjääri, kaitstes neid kõrgete temperatuuride eest, kuni 230 °C. Lisaks oma tugevale kaitseefektile kaotab vahend juustest kahususe ja kaitseb neid niiskuse eest.

HH Simonsen Dry Heat Protection on spetsiaalse kiiresti kuivava koostisega, ei jäta juustesse jääke ja pakub kuumakaitset kuni 210 °C vastu. Toode tagab suurepärase soengu püsivuse, eemaldab juustest kahususe ning sobib kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele.

MOOD Heat Defender on vegantoode, mis pakub juustele kuumtöötlemisel kaitset kuni 220 °C vastu ning sobib igat tüüpi kiharatele. Sprei mitte ainult ei hõlbusta juuste kammimist, vaid sisaldab ka aminohapete ja pantenooli kompleksi, mis aitab säilitada juuste niiskustasakaalu ning annab neile kauni sära.

Kuumakaitse paksudele juustele

HH Simonsen Blowdry kuumakaitsekreem on loodud spetsiaalselt paksude juuste föönitamiseks. See kaitseb juukseid kuni 230 °C kuumuse eest, säilitades nende siidiselt sileda ja pehme tekstuuri. Kombineeri kuumakaitsekreemi HH Simonseni Creative Glue juuksegeeliga, segades tooted kokku, ja kanna need märgadesse juustesse, et luua trendikas wet look või saavutada tugevam soengu püsivus.

Juukseid toitvad kuumakaitsevahendid

Kui soovite kuumakaitset, mis mitte ainult ei kaitse, vaid ka toidab ja niisutab teie juukseid, siis esitleme järgmisi valikuid.

Kuumakaitsesprei CHI 44 Iron Guard on rikastatud A- ja E-vitamiinidega ning jojobaõliga, mis sügavalt niisutavad ja toidavad juukseid. Toode sobib kõikidele juuksetüüpidele, kuid eriti kasulik on see kuivade juuste korral, kuna CHI sprei aitab ennetada juuste murdumist. Lisaks sisaldab see siidimolekule, mis hoiavad juuste niiskustasakaalu ning muudavad need tugevamaks ja läikivamaks.

Kerge suvise lõhnaga HH Simonseni kuumakaitsesprei loob juustele kaitsekihi nii kuumuse kui ka UV-kiirguse vastu. See sisaldab argaanianõli, mis eemaldab juustest kahu ja toidab neid seestpoolt. Tulemuseks on juuksed, mis on kuumuse eest kaitstud, meeldivalt pehmed ja säravad.

Kuumakaitsesprei Paul Rivera Hero Heat kaitseb juukseid kuumtöötluse eest, vähendades kahu. See sisaldab bambuseekstrakti ja mett, mis niisutavad ning kaitsevad juukseid, muutes need terveteks ja läikivateks. Ideaalne kuumakaitse kahuste juuste jaoks.

Jaga
Kommentaarid