Natalie Portman

Diori couture’i loomingut kandis näiteks näitlejatar Natalie Portman, kelle ballikleit meenutas impressionistlikku maali. Mikrosuuruses lillekesed on puhas käsitöö ja aetud kangale ühekaupa. Näitlejatar kandis imekauni kleidi juures De Beersi kõrvarõngaid ja Jimmy Choo kingi. Et kleit saaks särada, olid soeng ja jumestus tagasihoidlikud.

Portman sõnas, et tal on väga vedanud, et saab sellist meistriteost kanda. „Selle kleidi valmistamine võttis aega sadu tunde. Seda lillelist kleiti kandes on tunne, nagu viibiks keset aeda.“ Portman on alates 2011. aastast olnud parfüümi Miss Dior Chérie reklaamnägu. Sellest ajast saadik on ta kaasa teinud mitmes moemaja kampaanias ja kandnud pidulikel sündmustel Diori kleite.

Jennifer Lawrence

Peale Natalie Portmani kandis spetsiaalselt talle tehtud Diori kleiti ka näitleja Jennifer Lawrence, kelle seljas ilutses Prantsuse moemaja loodud öösinine sametkleit.

Diori moemaja Instagrami lehelt leiab fotosid ka teiste imeilusate kleitide valmimisprotsessist, mida võis pühapäevasel galal näha.

Sillerdavat Diori kleiti kandis näiteks Netflixi seriaalis „The Crown“ printsess Dianat kehastanud Elizabeth Debicki, kes võitis parima naiskõrvalosatäitja auhinna.

Diori kleit oli seljas ka näitlejatar Rosamund Pike’il. Samuti ka Ali Wongil, kes võitis ka Kuldgloobuse oma etteaste eest seriaalis „Beef“.



Allikas: Vogue

Jaga
Kommentaarid