Rubiinidest, safiiridest ning muudest vääris- ja poolvääriskividest hõbeehted ning lillemotiivid - Kas sinu ehtelaegas näeb välja nagu lilleline heinamaa? Kui ei, siis 2024. aastal on õige aeg lisada oma isiklikku ehtekollektsiooni rubiinid, teemandid, safiirid ning muud vääris- ja poolvääriskivid.

Pikad hõbeketid - Kui soovid, et sinu hõbekett annaks 2024. aastal üldpildile modernse aktsendi, siis jälgi, et see oleks piisavalt pikk. Sel aastal on moes pikad hõbeketid, eriti need, millel on massiivsed värvilised vääris- ja poolvääriskivist ripatsid. Kui soovid selliseid ehteid, siis vaata kindlasti hõbedast kaelaehteid GIVEN-i kollektsioonist JOY Silver!

Silmatorkavad hõbedased käeketid ja käevõrud - 2024. aasta ei saa olema õrnade ja habraste hõbedast käevõrude aasta – 2024. aasta moetrendid nõuavad massiivsete laiade hõbedaste käevõrude ja -kettide pildile ilmumist. Nende ehete ülesanne ei ole välimust täiendada, vaid saada selle peamiseks aktsendiks.

Hõbekõrvarõngad ja teemantidega sõrmused - Muidugi teame, et teemandid on ajatud, kuid teemantidega hõbeehted on midagi veel muljetavaldavamat. See klassikaline kooslus pole moest läinud mitusada aastat ega plaani seda teha ka 2024. aastal. Kui sinu ehtelaekas pole veel briljantidega hõbekõrvarõngaid, siis 2024. aasta on õige aeg nendega tutvumiseks – viska pilk peale GIVEN-i ehtekollektsioonidele, ilusaid üllatusi on palju.

GIVEN-i kollektsioonides peegelduvad maailma ehtemoe trendid - Kui soovid näha, katsuda, proovida või osta moodsaid vääriskividega hõbeehteid, külasta GIVEN-i kaupluseid. Sind ootavad ees uue hooaja ehetele iseloomulik lai valik ja värvitoonid. Hõbedast kõrvarõngad, sõrmused, kaelakeed ja käevõrud on saadaval nii klassikalise stiili kui ka moodsate ja julgete kombinatsioonide austajatele.

Mängi ja võida kinkekaart!

Kui tunned, et uue aasta trendid sind inspireerisid, siis pane oma teadmised vääriskivide vallas proovile ja võid võita Given kinkekaardi, mille eest uusi ja moodsaid ehteid soetada!

Jaga
Kommentaarid