Esimene samm ATH-ga elamisel on selle mõistmine ja aktsepteerimine. Oluline on praktiseerida erinevaid tehnikaid aktiivsus- ja tähelepanuhäirega toimetulekuks. Samuti on oluline luua toetav keskkond ning end ja lähedasi sel teemal harida.

Mis ATH täpsemalt on ja kuidas sellega kohaneda – sellest uues Ecosh TV vaimse tervise saates kogemusnõustaja Kristi Väriku ja Kadri Pekkoga vesteldaksegi.

Kristi räägib lähemalt täiskasvanute ja laste ATH sümptomitest ning sellest, kuidas ATH enda kasuks ümber pöörata. Jagatakse ka toetavaid nippe ja nõuandeid.

Lisaks on Ecoshi loodusraviterapeudid sulle välja valinud ATH puhul toetavad tooted, mis on veebruari lõpuni kuni 15% soodsamad.

Saatekülaline Kristi Värik on 35-aastane kahe poja ema, kes tegeleb igapäevaselt kogemusnõustajana ATH, depressiooni ja ärevuse teemadega. Olles ise maadelnud pikalt raske depressiooniga ja otsides sellest väljapääsu ning loogikaid, on elu teda juhatanud nõustamise juurde, mis omakorda on avanud tee süsteemse pereteraapia õppesse. Vabal ajal loeb Kristi palju, mängib padelit, müttab koeraga metsas ja jagab oma mõtteid sotsiaalmeedias.

Kas tunned ära mõne lähedase aktiivsus- ja tähelepanuhäire? Jaga temaga seda olulist informatsiooni – ta on sulle kindlasti selle eest tänulik.

Vaata ATH-teemalist saadet SIIN või kuula Spotifys või Soundcloudis

Rahulikku meelt ja kerget kulgemist!

Jaga
Kommentaarid