Maxilla Hambakliinikul on üle 35 aasta kogemust, olles üks Eesti esimesi erahambakliinikuid! Nende aastate jooksul on Maxilla Hambakliinik alati kõige olulisemaks pidanud oma patsientidele kvaliteetse hambaravi ja suurepärase klienditeeninduse pakkumist.

Maxilla Hambakliinikuid on üle Eesti kuus: Tallinnas neli, Tartus ja Elvas (vaata kliinikute virtuaaltuure).

Kõik Maxilla kliinikud on varustatud modernse hambaravitehnika ja parimate materjalidega. Kliinikutes töötavad arstid on oma ala spetsialistid, kes pideva enesetäiendamise kõrval panevad rõhku ka hea ja meeldiva klienditeeninduskogemuse pakkumisele.

Maxilla meeskond töötab iga päev selle nimel, et pakkuda patsientidele parimaid lahendusi, professionaalset hambaravi ja meeldivat kogemust. Iga patsient peab tundma, et temast hoolitakse – olgu ta mure suur või väike.

Maxilla Tähesaju kliinikus on ka spetsiaalselt lastele sisustatud kabinet. Maxilla kogenud hambaarstid koos spetsiaalselt lastele kohandatud keskkonnaga loovad rahustava atmosfääri, mis aitab unustada hirmud ja muremõtted ning muudab hambaarsti visiidi lõbusaks ja mänguliseks. Vaata lähemalt siit.

Maxillas pakutavad teenused:

  • hambaravi ja proteesimine;

  • hambakaariese profülaktika;

  • juureravi mikroskoobiga;

  • ortodontia;

  • ortodontiline ravi kapedega;

  • implantoloogia;

  • suukirurgia;

  • osteopaatia;

  • parodontoloogia.

Maxilla Hambakliinikud on Tervisekassa lepingupartnerid. Maxilla Hambakliinikutel on väga mugav võimalus teha oma broneering veebis: maxilla.ee/broneering

Lumen Hambakliinik – Sinu hambakliinik Viimsis

Lumen Hambakliinik asub mereäärses Viimsis ja sel aastal algas 32. tegutsemisaasta.

Patsiendist hoolimine, professionaalsus ja kõrgtehnoloogia kasutamine – need on väärtused, millest Lumen Hambakliinikus alati juhindutakse. Samuti seavad nad tähtsale kohale teenuse kättesaadavuse, informatsiooni liikumise, raviplaanide/eelarvete koostamise ja meeskonnaliikmete pühendumise. Just need on olulised ja usaldust loovad nüansid, millest kasvab välja pikaaegne koostöö. Viimased aastad on neid pärjatud ka tiitliga Usaldusväärne Ettevõte – mille on Eestis saanud vaid 7% ettevõtetest. See on piirkonnas üks väheseid kliinikuid, kus toimuvad vastuvõtud ka laupäeviti.

Kliinikul on Viimsis kaks asukohta kuue kabinetiga:

1.     Viimsi SPA maja, kus toimuvad lasteravi ja hügienisti vastuvõtud;

2.     Viimsi Äritare, kuhu on koondatud digitaalsed diagnostika- ja analüüsivahendid, kliiniku oma CAD/CAM-hambalabor ning uued ravikabinetid.

3.     Ooteruumid on avarad ja turvalised ning neist avaneb ilus vaade Viimsi mõisapargile ja Viimsi SPA esisele alale.

Lumen Hambakliiniku meeskond on juba üle 12 aasta kasutanud kõiki digitaalseid hambaravivõimalusi. Iga aastaga õpivad nad juurde midagi väärtuslikku, et pakkuda uusi ja kiireid ravilahendusi. Arstide teenistuses on nüüdisaegne ravitehnika, mille abil saab iga patsient täpse ja ulatusliku informatsiooni edasise ravi planeerimiseks ning teostamiseks. Abiks on ka mikroskoobiddigitaalne suusisene skanner, suukaamerad, 3D-röntgen (ainuke Viimsis) ja 3D-printimise võimalus. Üha rohkem on ravivisiidi osaks digitaalsete mudelite ja röntgenuuringute analüüs. Nad osutavad teenuseid ka kolleegidele: 3D-röntgeni, keraamiliste kroonide, kapede ja suust digitaalsete skaneeringute tegemise näol.

Implantaatide asetamine planeeritakse Lumenis tarkvara abil, seejärel disainitakse implantaatidele kroonid ning 3D-prinditakse kirurgiline kape (mis võimaldab teostada juhitud kirurgiat) ja mudelid.

Lumen Hambakliiniku CAD/CAM-laboris kasutatakse juba üle 12 aasta hambakroonide, -sildade ja -laminaatide valmistamiseks CAD/CAM-tehnoloogiat. Selline pikk kogemus annab olulise kindluse ka patsiendile. Hammaste keraamilised restauratsioonid valmivad kõigest ühe päevaga – sellist kiirust hindavad patsiendid väga.

Lumen pakub järgmisi teenuseid: konsultatsioon, esmaabi, hammaste ravi ja profülaktikajuureravi, hügieeniprotseduurid, igemeravikaperavisuukirurgiaproteesimineimplantatsioon.

Patsiente on õnnelikuks tehtud ka uute „üle kogu suu“ naeratustega, mille loomises osalevad võrdselt nii patsient, tema raviarst kui ka hambatehnik. Sellele eelneb palju tööd, kus on kindlal kohal naeratuse digitaalne disainimine (DSD – DigitalSmile Design). Samuti on populaarsed Naeratuspaketid, mis on seotud peamiselt suuhügieeniprotseduuridega. Lisandunud on ortodontiline kaperavi.

Lumen Hambakliinik on pikaaegne Eesti Tervisekassa lepingupartner, samuti Tartu Ülikooli praktikabaas üliõpilastele.

Oodatud on igas vanuses abivajajad ja raviteenusele pakutakse ka järelmaksu võimalust koostöös Svea Finance’iga. Nad tänavad väga oma patsiente ning hindavad usaldust ja koostööd. Terve ja kaunis naeratus on väärtus, mida luua ning hoida.

Viimsi Äritare 3. korrus, ruum 317, Paadi tee 3

Viimsi SPA maja 2. korrus, Randvere tee 11

Tel +372 601 1812, +372 5341 6072

 

Lasnamäe Hambakliinik

Lasnamäe Hambakliinik on tegutsenud juba 15 aastat ja kõik kliiniku arstid on pikaajalise kogemusega. Esikohale seatakse alati patsiendi soovid ja koostöös arstidega püütakse leida just talle kõige paremini sobivad lahendused.

Kogu Lasnamäe Hambakliiniku personal on kogenud ja masinad ning materjalid on nüüdisaegsed. Et tagada nii parim ravikogemus kui ka -tulemus, täiendab kliiniku personal ennast pidevalt koolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Lasnamäe Hambakliinikuga on liitunud äsja ka noor ja andekas spetsialist dr Oskar-Daniel Remmelg, kes teeb nii juurekanalite üldravi, kroonide ravi kui ka proteesimist. Suurepärane näokirurg Riinu Rahuoja tegeleb implantoloogiaga, dr Konstantin Terentjev hambaravi (üldravi) ja proteesimise kirurgiaga, kliiniku peaarst Tarmo Marrandi parokirurgia ja implantoloogiaga.

Lasnamäe Hambakliinikus on arste, kes on spetsialiseerunud laste hambaravile. See tähendab, et neil on põhjalikud oskused ja teadmised just laste hammaste ravimise vallas ning nad oskavad panna lapse hambaarstitoolis ennast võimalikult mugavalt tundma.

Hambakliiniku teenuste hulka kuuluvad veel näiteks kaariese ravi, professionaalne hammaste puhastus, hammaste valgendus, laminaatide paigaldus, juureravi ja igemehaiguste ravi.

Inimestele, kelle peamine liikumistrajektoor jääb kesklinna, on loodud võimalus ka kõiki Lasnamäe Hambakliiniku teenuseid saada mugavalt Rotermanni kliinikus ja Viru kliinikus.

Koduleht: www.lasnamaehambakliinik.ee
Tähesaju 14, 13917 Tallinn

Tel +372 602 4900
Tegevusluba: L01471

Koduleht: www.rotermannikliinik.ee
Rotermanni 2 Elevaatori Maja, 10111 Tallinn

Tel +372 666 1540
Tegevusluba: L02802

Hobujaama 4, Tallinn

+372 660 2302

+372 5280 388

Dr. Schults Hambakliinik – hambaravi Mustamäel

Dr. Schultsi Hambakliinik Tallinnas alustas tegevust juba 20 aastat tagasi. Kliinikus töötab kaheksa hambaarsti, kes abistavad ja nõustavad meeleldi nii täiskasvanuid kui ka lapsi, lähtudes patsiendi soovidest ning arstide kogemustest. Dr. Schults Hambakliiniku arstid teevad omavahel tihedat koostööd, tänu millele suudavad nad leida lahenduse ka kõige keerulisematele ravijuhtudele.

Dr. Schults Hambakliinik pakub hambaravi Tallinnas Mustamäel kena parkmetsa ääres asuvas kliinikus, kus töötavad implantoloogid, kirurgid, juureraviarstid (juureravi mikroskoobiga), proteesiarstid ja laste hambaraviga tegelevad arstid.

Spetsialistide käsutuses on modernne tehnika, sealhulgas 3D-röntgen ja mikroskoobid, mis võimaldavad täpsemalt diagnoosida ning näiteks juureravis saavutada maksimaalse tulemuse. Juureraviga tegeleva arsti ehk endodondi jaoks on oluline, et tööpiirkonnast saadakse kohe piisavalt täpne pilt, siis jäävad tarbetud kordusvisiidid ära. Mikroskoobi suurendus ja valgusjõud aitavad juureravis tuvastada väikeseid ning kitsaid juurekanaleid ja pragusid, mis on palja silma eest varjatud.

On patsiente, kellel seondub hambaraviga hirm ja ärevus. On ka ravijuhte, kus protseduurid võivad patsiendile olla ülimalt ebamugavad. Siis on parimaks lahenduseks hambaravi sedatsiooni all või üldnarkoosis. See on hea võimalus säästa end stressist, mis muidu ravile tulemisega kaasneks.

Implantaatide paigaldamine on Dr. Schults Hambakliinikus raviteenusena järjest rohkem nõutud. Selleks kasutatakse seal kolme erineva tootja implantaate, et lahendada ka keerukamad ravijuhud.

Laminaadid ja lumineerid teevad patsiendi naeratusega imet, dr Schults ja dr Kütt on seda korduvalt tõestanud. Väga populaarne teenus on ka hammaste zoom-valgendus, millel on püsiv ja kaunis tulemus parima hinnaga Eestis.

Dr. Schults Hambakliiniku arstid täiendavad end pidevalt erialastel koolitustel nii Eestis kui ka välismaal ning panustavad iga päev vahetu, sõbraliku ja pingevaba õhkkonna loomisesse nii raviprotseduuride eel kui ka nende vältel.

Hambakliinik on Eesti Tervisekassa lepingupartner, kelle juures saab kasutada nii täiskasvanute hambaravihüvitist kui ka proteesihüvitist. Laste hambaravi eest tasub Eesti Tervisekassa.

Dr. Schults Hambakliinik
J. Sütiste tee 30A, Tallinn
Tel +372 5856 9595

 

Jaga
Kommentaarid