Colman Domingo

Möödunud laupäeva toimunud SAG-i auhinnagalal kandis mees Off White’i heleroosat mustade kaunistustega ülikonda.

Colman Domingo


Film Independent Spirit Awardsi galal nägime Domingo seljas Versace loomingut. Sel korral toetas säbrulist bukleetehnikas ülikonda ühevärviline helkiv hall mantel.

Colman Domingo

BAFTA punasel vaibal kandis mees Bossi ülikonda, mis oli kõike muud kui klassikaline. Alt laienevaid viigipükse saatis põneva lõikega pintsak, helesinine triiksärk ja lipsuke.

Colman Domingo

Critics Choice Awardsil kandis Domingo Valentino Haute Couture’i loomingut. Sinepikollasele ülikonnale ja heledale särgile lisasid aktsenti kuldsed terava ninaga kingad ja Päikesekuningat meenutav kuldne mantel.

Colman Domingo

Kuldgloobuste galal kandis mees Louis Vuittoni loomingut. Hea näide sellest, kuidas väikesed detailid lõike ja aksessuaaride valikul efektse tulemuse loovad.

Kindel on see, et näitleja rõivavalik ei jäta kedagi külmaks. Pigem tõestab see meestele, et ei pea alati piirduma klassikalise musta ülikonnaga. On ka neid, kes imetlusega ütlevad, et kuidas peaksid nad üldse kunagi tavapäraseid viigipükse ja pintsakut kandma, kui maa peal kõnnib mees nimega Colman Domingo.

Jaga
Kommentaarid