Kes veel Douglase kaupluses käinud ei ole, peaks seda kindlasti tegema, sest Douglase näol on tegemist tõelise kõik-ühes-ilupoega. Nende tootevalik on lihtsalt niivõrd lai.

Sealt leiad kõik vajalikud tooted nii naha-, keha- kui ka juuksehoolduseks, rääkimata parfüümidest ja ehetest – Douglase riiulid on täis tipptasemel tooteid. See tähendab, et ühest kohast leiab kõik vajaliku, ilma et peaks ringi jooksma erinevates poodides. Ja Solarise uues kaupluses on selle kõige imetlemiseks ka mõnusalt ruumi.

Douglase kauplus Solarises

Mugav ja avar

Renoveerimisprojekti käigus suurendati Solarise Douglases müügipinda, et pakkuda veelgi laiemat tootevalikut ja parandada ostukogemust. Uuenduskuuri läbinud kauplus võimaldab klientidel mugavamalt tutvuda erinevate ilutoodetega, avastada uusimaid ilutrende ja leida tooteid, mis vastavad täpselt nende vajadustele ning soovidele.

Kõik leiavad selle, mida otsivad

Lisaks suurepärasele tootevalikule pöörab Douglas suurt tähelepanu klienditeenindusele. Kaupluse kogenud ja sõbralik personal on alati valmis pakkuma nõu ja soovitusi, et aidata külastajatel leida just need õiged tooted. Olgu selleks siis uus lemmikilutoode või lihtsalt inspiratsioon igapäevaseks ilurutiiniks, Douglase meeskond on pühendunud iga kliendi rahulolule.

Douglase kauplus Solarises

Lisaks Solarise keskusele on Douglas esindatud ka teistes suuremates keskustes üle Eesti: Ülemiste keskuses, Lasnamäe Centrumis, Tartu Kvartalis ja Narvas Fama keskuses.

Tule ja tutvu Douglase uuenenud kauni kauplusega Solarise keskuses või vaata tootevalikut e-poes douglas.ee.

Jaga
Kommentaarid