Macta Beauty ilukaubamaja spetsialistid jagavad parimaid nõuandeid, kuidas saavutada kodus salongivääriline kaunis jume.

Veatu lõpptulemuse saladus algab ettevalmistustest

Kauni päevitustulemuse aluseks on korralikult ettevalmistatud nahk. Oluline on, et see poleks kuiv ja oleks piisavalt niisutatud. Väga tähtis on enne isepruunistaja kasutamist oma nahka koorida ja kreemitada, ideaalis kreemil ka paar tundi imenduda lasta. Erilist tähelepanu tuleb pöörata kuivematele piirkondadele: küünarnukkidele, põlvedele, kandadele ja kätele.

Samuti soovitame vältida naha raseerimist vahetult enne toote pealekandmist, et mitte ummistada poore. Hästi kooritud ja niisutatud nahk ei jää isepruunistaja pealekandmisel laiguline, tulemus püsib ühtlane ning kestab kaua.

Ole isepruunistaja tooni valides realistlik

Oluline on valida selline isepruunistaja toon, mis sobib sinu loomuliku nahatooniga. Kui oled väga heleda nahaga ega päevitu lihtsalt, vali keskmise või õrna päevitusastmega toode. Vastasel juhul teed enesele karuteene ja tulemus tundub pigem humoorikas.

Külmema nahatooni korral eelista sinaka alatooniga tooteid ja loomult soojema nahatooniga sobivad kasutamiseks ka punaka ning roheka alatooniga pruunistustooted.

Hele nahk pole häbiasi, aga ilmselgelt ebaloomulikku tooni nahk küll kena ei paista.

Näo päevitamisel ole eriti hoolas

Näonahk on palju õrnem ja iga isepruunistaja näos kasutamiseks ei sobigi. Näopäevitajaid on saadaval nii kreemi, vahu kui ka tavalise näokreemi sisse lisatavate tilkade baasil.

Meie lemmikkreem Loving Tan Deluxe Face Tan on rikastatud aaloega, niisutab nahka ja tagab kiire tulemuse. Hajuta toodet ühtlaselt näole, kaelale, dekolteele ja kõrvatagustele.

Paljud meigikunstnikud kasutavad isepruunistajate näopiirkonda hajutamiseks meigipintslit või -käsna. Looduslikku päritolu kehapruunistajat saab häda korral just seda nõuannet järgides ka näos kasutada. Võimalusel soeta näonaha jaoks siiski eraldi toode.

Toote kehale kandmine

Enamasti on tänapäevased isepruunistajad niivõrd ohutud, et spetsiaalset päevituskinnast kasutades ei pea sa muretsema oma küünte või käte määrdumise pärast. Siiski soovitame käed enne toote kehale kandmist rasvase kreemiga kokku teha.

Alusta toote pealekandmist jalgadelt ja liigu ringjate liigutustega mööda keha ülespoole. Meie üks lemmiktooteid on Loving Tan Deluxe Bronzing Mousse ja päevituse pealekandmiseks soovitame kinnast Loving Tan Deluxe Applicator Mitt.

Selja isepruunistajaga katmiseks palu peika või sõbranna abi või soeta spetsiaalne aplikaator Loving Tan Easy to Reach Back Applicator.

Pärast kehale toote kandmist pese käed kindlasti sooja vee ning seebiga. Taga käte ja käelabade päevituse ühtlane üleminek. Pane selga tumedad ja mugavad koduriided.

Toote maha loputamine

Isepruunistaja õigeaegne kehalt maha pesemine on kriitilise tähtsusega. Järgi toote pakendil olevaid juhiseid, et tagada parim tulemus. Toote liigne mõjuaeg võib kaasa tuua liiga tumeda või ebaühtlase päevituse.

Jume säilitamine

Pärast isepruunistaja mõjumisaega loputa toode maha ja kanna nahale kreemi Loving Tan Deluxe Gradual Tan, et säilitada ja süvendada päevituse tooni. Jume säilitamiseks soovitame paar päeva vältida saunas või vannis käimist.

See on loomulik, et päevitus erinevatelt kehaosadelt lõpuks eri ajal maha tuleb. Ühtlaseks toote eemaldamiseks võid kasutada kehakoorijat.

Macta Beautyst leiad kõik vajalikud tooted kauni päikesesuudeldud jume saavutamiseks. Meie eesmärk on pakkuda sulle parimat, et tunneksid end igapäevaselt erilise ja kaunina. Kasutades meie tooteid ja järgides neid nõuandeid, on veatu päevitus garanteeritud.

Tutvu meie tootevalikuga lähemalt meie e-poes või külasta meie esinduskauplusi – leiad meid Mustamäel Kadaka teelt, Rotermanni kvartalist, Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskusest.

Võtame kevade koos mõnusalt ja jumekalt vastu!


Jaga
Kommentaarid