Juba paar aastat on Maybelline New York kevaditi käima lükanud projekti #MaybellineSquadEesti. See on projekt, mille käigus Maybelline valib endale silmapaistvaid brändisaadikuid, kes esindavad Maybelline New Yorki brändi ja tutvustavad tooteid enda sotisaalmeediakanalitel.

Nüüd ongi aeg tähistada kevade saabumist koos #MaybellineSquadEesti uue ja särava kolmikuga, kes on valmis tutvustama teile Maybelline New Yorki uusimaid tooteid ning värskemaid trende!

#MaybellineSquadEesti särav kolmik

Meil on hea meel tutvustada teile kolme andekat sisuloojat, kes on 2024. aastal Maybelline Squadi näod: Kaisa Einasto (@_kaisa_), Deana Noop (@deananoop) ja Eleriin Sild (@eleriinsild).

MAYBELLINE NEW YORK squad

Terve aasta jooksul loovad need kolm graatsiat koostöös Maybelline’iga sisu, et aidata tugevdada oma jälgijaskonna sidet ilu ja eneseväljenduse vahel. Nende eesmärk on inspireerida inimesi ja tutvustada uusi võimalusi oma isikupära rõhutamiseks ning enesekindluse tõstmiseks, julgustades samal ajal katsetama ja avastama ilumaailma mitmekülgsust. Brändisaadikud on valitud selleks, et olla eeskujuks ja inspiratsiooniallikaks ning näidata, et ilu on midagi, mida saab luua ja avastada igapäevaselt.

Veebruaris võttis #MaybellineSquadEesti ette reisi Vilniusesse, et osaleda ühispildistamisel, mille tulemusi nende sotsiaalmeediakanalitelt juba õige pea näha saate. Selleks, et kõigist #MaybellineSquadEesti tegemistest osa saada, hakka kindlasti kõiki kolme saadikut sotsiaalmeedias jälgima.

Kaisa Einasto, sisulooja/youtuber
@_kaisa_
www.youtube.com/@Kaisabeauty

Eleriin Sild, sisulooja
@eleriinsild

Vaata kaadritaguseid ülesvõtteid pildistamisest galeriist:

Muuda kevad värvikamaks nende uute toodetega

Kevad on värskuse aeg ja nii on ka meigimaailmas: populaarsed on värsked meigi-look’id, roosakad läikivad huuled, särav ja loomulik jumestuse põhi ning värvikad elemendid, mida saab oma jumestusele lisada näiteks värvilise ripsmetuši, lauvärvide või põsepuna abil.

Roosa ripsmetušš Lash Sensational Sky High

Avasta ripsmetušš Lash Sensational Sky High, tänu millele saavutad kauakestva pikkade ja tihedate ripsmete efekti, millest oled unistanud. Elastne hari võimaldab tuši täpselt ripsmetele kanda, selle koostises olevad kiud aitavad ripsmeid märkimisväärselt pikendada. Bambuseekstrakt hooldab ripsmeid.

Instant Perfector Glow 4in1 Concealer

Maybelline New York Instant Perfector 4in1 Glow on sära lisav multifunktsionaalne jumestuspulk – tervelt neli toodet ühes. Kergelt kattev koostis asendab jumestuskreemi, korrektorit, highlighter’it ja BB-kreemi. See muudab jume hetkega siledaks, loomulikult säravaks ja ühtlaseks. Mugav käsnaplikaator võimaldab toote kiiresti ja täpselt näole kanda. Instant Perfector Glow on saadaval mitmes kohanduvas toonis, et tagada ideaalse välimusega nahk.

Maybelline New York Lifter Plump Lip Gloss

Nähtavalt täidlasemad huuled. Maybelline New Yorki huuleläige Lifter Plump muudab huuled nähtavalt täidlasemaks, sisaldab Maxi-lipi™ ja tšilliekstrakti, mis annab huultele intensiivselt sooja tunde ja silmanähtavalt kauakestva täidlaste huulte efekti. Mugava XL-aplikaatoriga on toodet lihtne peale kanda ja see annab huultele läikiva tooni, muutes need hetkega siledaks ning niisutatuks. Nautige täidlasemate huulte ja läike võlu!

Superlock Brow Glue kulmugeel

Superlock Brow Glue on läbipaistev kulmugeel, mille abil kujundatud kulmud püsivad kaunid kuni 24 tundi*. Peab vastu higistamisele ega lähe laiali, sobides ideaalselt aktiivse elustiiliga. Ei jäta nahale valkjaid jääke. Kerge ja läbipaistva geeli koostis võimaldab toodet kasutada nii eraldi kui ka koos teiste harjumuspäraste kulmutoodetega, näiteks pliiatsiga Express Brow Ultra, mille abil saab täita kulmudes kõik lüngad. Mittekleepuv geel tagab mugava viimistluse, mis püsib kogu päeva vältel.

Jaga
Kommentaarid