Mitmeid aastaid ilulemmik HECH-i sarja kollageen
. HECH esindab luksuslike toidulisandite kõrgeimat kvaliteeti, ühendades ilu- ja toitumisteaduse, et toetada nooruslikumat ning säravamat nahka, tugevamaid juukseid ja küüsi ning üldist paremat enesetunnet. 

HECH-i tunnuslause on „Sinu keha on Sinu ainus tõeline luksus“.

HECH-i tootesarjast leiab mitmekesise valiku kollageeni eri vorme, nii kollageenijoogi, kapslid kui ka pulbri.

Eestis toodetud Iconfiti kollageeni ja vitamiinide segu on ideaalne valik ilusa välimuse säilitamiseks ning liigeste, luude ja lihaste kaitsmiseks.

See koosneb kõrgelt hinnatud puhtaimast kollageenist, hüaluroonhappest, vitamiinidest C ja E ning biotiinist – suurepärane kombinatsioon saavutamaks parimaid tulemusi nahale, küüntele ja juustele. 

Lisaks on saadaval erinevad maitsed, mis muudavad tervise eest hoolitsemise lihtsaks ja nauditavaks. 

Hüaluroonhape on organismi loomulik aine. Organism ise toodab hüaluroonhapet ja kasutab seda liigeste määrdeaine ning naha niiskustaseme säilitajana. Umbes 50% organismi hüaluroonhappest on nahas. Hüaluroonhape aeglustab naharakkude sarvestumist, viib välja toksiine, taastab naha elastsust ja ennetab kortsude ning teiste vananemistunnuste teket.

Unusta kiire vananemine! Bears with Benefitsi kummikarud kollageeni ja hüaluroonhappega toetavad värsket välimust ning nooruslikult säravat nahka.

Kummikarudes sisalduvad rikkalikud koostisosad, sealhulgas kollageen, C- ja E-vitamiin, koensüüm Q10 ning hüaluroonhape, mis varustavad keha toitainetega ja tagavad tõhusa niisutuse. Lisaks aitavad C- ja E-vitamiin ning koensüüm Q10 kaitsta naharakke kahjulike välismõjude eest, toetades naha loomulikku kaitsevõimet ja tervist.

IvyBears Vibrant Skini kollageeni ja hüaluroonhappega kummikarud on loodud, et tasakaalustada naha niiskust ning saavutada nooruslik välimus. Hüaluroonhappe ja kollageeni sisaldus aitab nahka tõhusalt toita ning toetada kollageeni uuenemist seestpoolt. Tulemuseks on elastne ja niisutatud nahk, säravam jume, kortsude taandumine ning aeglasem vananemine.

Jaga
Kommentaarid