Oma rolli mängib seegi, kas vanemad on abielus või mitte. Roberti jaoks on abielu eriline, kuna tema vanemad ei olnud abielus. Hendriku vanemad on aga laulatatud, ja kui ta oli 20aastane, ütles isa talle, et ta peaks leeris ära käima. Hendriku enda jaoks on kiriklik tseremoonia püha ja samamoodi mõtleb ka tema abikaasa. Samuti tuleb arutelu alla see, kellele mis tähtis on. Kes tahab abielluda kiriklikult, ilmalikult, hiies või on hoopis abielule vastu.

Roberti sõnul sai ta 13aastaselt aru, et tahab ühel päeval isaks saada. Keskkooli ajal sai neid mõtteid ka pruudiga jagatud. Lapsi ei ole tal veel siiani, põhjuseks see, et alati on tundunud, et aeg ei ole õige. Hendrik, kes saab peagi isaks, ütleb aga, et kunagi ei saa olla valmis millekski selliseks, mida sa pole veel kogenud. Tema on sõprade juttude põhjal aru saanud, et kõigi lood väikese ilmakodanikuga on nii erinevad.

Kuidas mõjub pereloomine aga vanemate omavahelisele suhtele?

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!

Taskuhäälingusaate „Meeste pilk“ koostööpartnerid

Saate valmimist toetasid Coolbet ja SpokersBowl – pokkerisõpradelt pokkerisõpradele! Tutvu reeglitega ja mängi vastutustundlikult.

Saatejuhid riietas Reserved.

Kvaliteetsed ja puhtad Lamberts®-i toidulisandid Inglismaalt, sobilikud tervele perele. Sooduskoodiga „Mehepilk20“ saab 20% soodustuse ja tasuta tarne.

Meeldejäävad üritused ööklubis Venus.

Jookidega varustas eDrinks. Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga! Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

’’meestepilk10’’ - sooduskood kehtib edrinks.ee e-poes ning annab ühekordse soodustuse -10%. Sooduskood ei kehti juba soodushinnaga toodetele.

Saada saatejuhtidele oma küsimus: meestepilk@delfi.ee.

Jaga
Kommentaarid