Seda kinnitab üksnes asjaolu, et järjest enam populaarsust koguvat vedelate vibraatorite tootegruppi on palju kiidetud. Sellele on erootikapoes LoveShop.ee jäetud kümneid, kui isegi mitte sadu hinnanguid.

Populaarsusele aitab kaasa taskukohane hind, väga mitmekesine valik ja multifunktsionaalne kasutusviis, sobides mõlemale partnerile.

Valikust leiab tooteid, millel on erinev efekt (jahutav, soojendav, mõlemad kombineeritud jms) ja efekti tugevus ning ajaline kestus. Lisaks erinevad aroomid, mis loovad romantilist ja erootilist atmosfääri.

Mitmekesisus on küll hea, pakkumaks vaheldust kogenud kasutajatele, aga samas ka miinus, raskendades esmakordse valiku langetamist. Kuna vedelate vibraatorite kohta on palju küsitud, annab e-pood LoveShop.ee mõned kiired soovitused.

Müüduimad vedelad vibraatorid

Brändi Intt vedelad vibraatorid – maasikas, piparmünt ja suhkruvatt. Kogu valiku leiab vedelate vibraatorite tootelehelt

Kui jääd otsustamisel hätta, on kindel valik brändi Intt vedelad vibraatorid. Peale taskukohase hinna ja populaarsuse on saadaval lai valik aroome ning efekte, samuti on kasutajad lisanud toodetele omapoolseid hinnanguid.

Näiteks ülaltoodud näidispildil olevale Intti maasikaaroomiga vedelale vibraatorile on lisatud arvustus, et tegu on supertootega, töötab hästi või „Mõnus toode. Toimib, nagu lubatud“.

Kokku on Inttil selles sarjal 14 erinevat toodet ja nendega tutvumiseks ning hinnangute lugemiseks mine LoveShop.ee Intti vedelate vibraatorite lehele.

Kaubamärgi Intt vedelad vibraatorid on vaid üks soovitus kogu LoveShop.ee vedelate vibraatorite valikust, täpsemalt natuke üle 15% tervest valikust. Kogu valiku leiab lihtsalt vedelate vibraatorite lehelt.

20% soodustust, sama päeva tarne

Terve maikuu on erootikapoes LoveShop.ee vedelate vibraatorite soodusmüügi kampaania, mille raames saab 20% soodustust.

Lihtsalt kasuta ostukorvis sooduskoodi VEDEL20 ja kõik ostukorvis olevad vedelad vibraatorid muutuvad 20% soodsamaks.

LoveShop.ee

LoveShop.ee on erootika- ja pesupood, mille tootevalikus on üle 5000 täiskasvanute toote ning kauni pesu. Kogu valik on laos olemas ja seetõttu puuduvad tarneajad.

Kõik tööpäeviti enne kella 18 tehtud tellimused postitatakse samal päeval ja enamiku ajast jõuab kaup sihtkoha pakiautomaati juba järgmisel päeval.

Tutvu LoveShop.ee vedelate vibraatorite ja kogu tootevalikuga.

Jaga
Kommentaarid